Scroll Top

Suomi – Tsekki – ennakko

Gamblers MM Tshekki

Leijonat voitti Venäjän hurjan taistelun päätteeksi voittolaukauksilla luvuin 3-2 ja näin sijoittui lohkossa toiseksi. Tsékki voitti merkityksettömässä lohkon päätösottelussa Sveitsin myös voittolaukauksilla luvuin 2-1.

Tsekki oli oman lohkonsa kolmas, joten Suomi ja Tsekki kohtaavat 21:15 18000 Tsekkifanin edessä Prahassa. Pelistä on odotettavissa huikea trilleri ja Leijonilla onkin kova iltapuhde edessä, kun Tsekki saa kotiyleisön tuesta ison edun.

Tsékin esitykset ovat olleet turnauksessa vaihtelevia, eikä NHL – nimiä pursuava joukkue ole onnistunut löytämään täysin yhtenäistä säveltä.

Leijonat sen sijaan on parantanut peliään turnauksen edetessä, kun lehmä juoksuaan. Alexander Barkovin johtama Leijonien ykkösvitja on ollut viimeisimmissä peleissä täysin pitelemätön ja jos sama jatkuu Tsékkiä vastaan on vaikea uskoa Tsékin pysyvän Suomen perässä. Ottelu tulee ratkeamaan erikoistilanteisiin ja maalivahtipeliin.

Pekka Rinteen jatkaessa huikeita otteitaan ja Leijonien alivoimapelin pysyeasä loisteliaalla tasolla menee Suomi välieriin. Leijonilta vaaditaan tasapainoista ja kypsää pelaamista eikä virheisiin ja kiekonmenetyksiin ole varaa.

Leijonista kannattaa seurata neloskentän tehomiestä Joonas Kemppaista, Jokinen-Barkov-Donskoi ketjua, sekä puolustajalupaus Esa Lindelliä. Tsekistä puolestaan NHL pisterohmua Jakub Voracekia, legenda Jaromir Jagria, sekä San Jose Sharksin nuorukaista Tomas Hertliä.

Leijonat ovat nyt näyttäneet epäilijöilleen mistä puusta he ovat oikein veistetty.

Gee uskoo Leijonien selvittävänsä tiensä välieriin.

 

Jääkiekon MM- Kisat

Suomi – Tsekki

kello 21:15

Suomi ML @ 1.85 Unibet

 

Parhaan kertoimen otteluun tarjoaa Unibet! Uusille käyttäjille on luvassa 100€ ensitalletusbonus ja 10€ riskitön mobiiliveto mutta vanhojakin käyttäjiä Unibet muistaa Gamblersin kautta lähes viikoittain huikeilla bonuksilla ja kampanjoilla. Unibetille saat tilin täältä!

 

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.