Riikka Lehtonen ja Taru Lahti-Liukkonen aloittivat Beach volleyn MM-kisat murskavoitolla

Beachvolley rantalentis lentopallo

Riikka Lehtonen ja Taru Lahti-Liukkonen aloittivat beach volleyn MM-kisat todella loistavasti kaatamalla avausottelussaan paraguaylaiset Gabriela Filippon ja Erika Sofia Mongelos Bobadillan erin 2-0 (21-13,21-9).

Suomalaiskaksikko tuli heti ottelun alkuun terävästi ja varsinkin Riikka Lehtonen hyökkäsi todella vahvasti. Mitä pidemmälle avauserä eteni sitä selvemmäksi suomalaisten ylivoima kävi ja lopulta avauserä kirjattiin suomalaisille murskaavasti 21-13.

Suomalaisten hurmostila jatkui myös toisessa erässä ja Lehtonen-Lahti kaksikko repi heti erän alkuun turvallisen johdon, josta he eivät enää luopuneet. Toisessa erässä näytti välillä siltä, että kaikki kaksikon tekemät hyökkäykset päättyivät järestään pisteeseen. Suomalaiset ratkaisivat ottelun heti ensimmäisestä ottelupallosta ja toinen erä suomalaisille 21-9 ja koko ottelu erin 2-0.

Voitto oli Rikka Lehtoselle ja Taru Lahti-Liukkoselle uran ensimmäinen MM-tasolla. Parin ottelut jatkuvat huomenna, kun vastaan tulee Costa Rican pari Natalia Alfaron-Karen Cope Charlesin.