Scroll Top

Suomen joukkue kisoihin valittu – Mukana Donskoi ja Kemppainen

Finland

Jääkiekon MM-kisat käynnistyvät Tshekeissä perjantaina. Suomen maajoukkueen päävalmentaja Kari Jalonen valitsi joukkueen, jolla hän lähtee hakemaan menestystä kisoissa. Viime keväänä Leijonat ottivat Minskissä hopeaa ja tavoitteena on lähteä parantamaan tuota tulosta.

Joukkue koostuu hyvin pitkälle niistä miehistä, jotka olivat mukana viime viikolla leirillä. Loukkaantunut Petteri Wirtanen putosi pois sekä Rasmus Ristolainen ja maalivahti Niko Hovinen. Tilalle tulivat Kärppien Joonas Donskoi ja Joonas Kemppainen.

Hieman yllättävää on, että Tapparan kaksikko Pekka Jormakka ja Olli Palola eivät joukkueeseen mahtuneet. Myöskään viime yönä NHL-kauden päättäneet Olli Jokinen ja Jori Lehterä jättävät tämän vuoden kisat väliin.

Maalivahtiosastolle valittiin vasta kaksi pelaajaa, Atte Engrenin ja Juuse Saroksen. Heidän lisäksi on tulossa vielä yksi maalivahti lisää. Hän on joko SKA Pietarin mestaruuteen torjunut Mikko Koskinen tai Nashville Predatorsin Pekka Rinne.

Suomen joukkueen kapteeniston muodostavat kapteeni Jussi Jokinen ja varakapteenit Sami Lepistö sekä Tuomo Ruutu. Joukkueen ensimmäinen ottelu on perjantaina USA:ta vastaan kello 17:15 alkavassa ottelussa. Ottelu käydään Ostravassa. Gamblersmedia seuraa kisoja sivuillansa tiiviisti.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.