Scroll Top

Intian avoin turnaus alkaa, mukana Robin Hull

Tiistaista 10.3 alkaen snookerin ystäviä hemmotellaan oikein urakalla. Tämä viikko pelataan Indian Open, heti ensi viikolla on vuorossa World Grand Prix, seuraavalla viikolla Players Championship ja kuun vaihteessa China Open. Vasta sen jälkeen tulee parin viikon tauko ennen World Championshipiä.

Intiassa maailman huippua on kiitettävästi mukana; rankingin top-16 pelaajia mukana on 8. Myös hyvin karsinnoissa pelannut suomalainen Robin Hull (ranking-70) on listoilla. Turnauksen puolustava mestari Ding Junhui on myös tämän turnauksen ykkössijoitettu.

Suosikkien ja Hullin ohella kannattaa laittaa seurantaan ainakin
Ben Woollaston, joka pelasi itsensä Walesin finaaliin kolme viikkoa sitten.
-Intian kovin nimi Aditya Mehta, joka edellisellä kerralla oli turnauksen finaalissa ja pelasi myös hyvin Walesissa.
Ali Carter. Hän on saamassa pelinsä uomiin pitkän tauon jälkeen.
Fergal O’Brien. Tämä konkari oli juuri seniorien maailmanmestaruuskisojen finaalissa ja muutenkin ottanut pitkästä aikaa voittoja. Hänellä on vuonna 1991 alkaneen uransa yksi parhaista ellei paras kausi menossa.

Hullin avauskierroksen ottelu pelataan keskiviikkona kello 17:00 Suomen aikaa ja vastassa Greame Dott. Miehet ovat kohdanneet toisensa kerran aiemmin ja tuolloin voiton otti Hull freimein 5-3. Hull on kuitenkin altavastaaja, mikä tuntuu miehelle sopivan.

Robin Hull

 

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.