Scroll Top

Snookerin MM-finalistit ovat selvillä

Välierissä kohtasivat Shaun Murphy ja Barry Hawkins sekä Judd Trump ja Stuart Bingham. Molempiin otteluihin suosikkina lähti ensinmainittu. Ottelut pelattiin paras 33:sta eli voittoon tarvittiin 17 freimivoittoa.

Muphyn ja Hawkinsin ottelussa pöydän ääressä nähtiin lähinnä Murphy. Hän voitti ensimmäisen session 6-2, jatkoi toisessa tilanteeksi 13-3, kolmannessa Hawkins kavensi tilanteeksi 16-8 ja ottelu päättyi lopulta 17-9.

Murphy on voittanut maailmanmestaruuden kerran aiemmin. Se tapahtui kymmenen vuotta sitten Murphyn ollessa vasta 22-vuotias. Hän oli finaalissa myös vuonna 2009, mutta hävisi tuolloin John Higginsille.

Embed from Getty Images

Toinen välierä oli huomattavasti tasaisempi. Pitkiä lyöntisarjoja ei montaa nähty, mikä vaikutti ottelun tempoon. Nämä herrat viipyivätkin pelikentällä pitkään.

Ensimmäisessä sessiossa Bingham eteni 3-5 johtoon, toisessa freimit menivät tasan ja taukolukemat olivat 7-9, myös kolmas meni tasan ja ottelu oli 11-13, ratkaisevassa sessiossa Trump nousi aivan lopussa tasoihin ja tarvittiin ratkaiseva 33:s freimi. Sen voitti Bingham ja hän eteni ensimmäistä kertaa urallaan MM-finaaliin.

Embed from Getty Images

Finaalissa pelataan paras 35:sta ja voittajalle on luvassa 300 000£. Suosikkina finaaliin lähtee kaikki vastustajansa murskannut Murphy.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.