Scroll Top

SM-liiga – Juhamatti Aaaltonen siirtyy Pelicansiin

SM-liigassa pelaava Lahden Pelicans tiedotti tänään, että se on hankkinut riveihinsä Juhamatti Aaltosen. Pelicansin ja Aaaltosen välinen sopimus kattaa tämän kauden sekä myös kauden 2019-2020. Aaltonen siirtyy Pelicansiin  Ruotsin SHL -seura Skellefteå AIK:sta, jonka kanssa miehellä olisi ollut sopimus 2019-2020 kauden loppuun, mutta mies sai neuvoteltua seuran kanssa ehdot sopimuksen purkamisesta.

Embed from Getty Images

Pelicansille tuli nopea tarve hyvästä hyökkäyspään pelaajasta, kun joukkueen parhaimpiin pelaajiin lukeutuva tshekkihyökkääjä Hynek Zohorna loukkaantui viime v-loppuna Ruotsin EHT -turnauksessa ja on näillä näkymin sivussa 4-6 viikkoa. Zohorna kerkesi ennen loukkaantumistaan tekemään lahtelaisille 45 ottelussa tehot 14+25.

Hyökkäyspäässä taiturina tunnettu Aaltonen on ollut tällä kaudella suoranainen floppi, sillä mies teki Skellefteån paidassa 35 otteluuun tehopisteet 1+8. Myös viime kausi oli miehelle vaikea, kun hän edusti toista SHL -seuraa Röglea ja loppukaudesta mies kaupattiin Sveitsin liigan Berniin, josta mies kuitenkin palasi täksi kaudeksi Ruotsiin.

Embed from Getty Images

SM-liigassa Aaltonen nähtiin edellisen kerran kaudella 2016-2017, kun mies edusti Helsingin IFK:ta, jossa hän nakutti kelpo tehot 19+20. Pelicansissa Aaltonen on pelannut myös aikaisemmin kaudella 2009-2010, joka kausi olikin tehojen puolesta miehen uran paras, kun runkosarjassa syntyi loistavat tehopisteet 28+21.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.