Scroll Top

Liiga – KooKoo hankki huippuhyökkääjän

Jääkiekon SM-liigassa pelaava KooKoo julkisti maanantaina kovan vahvistuksen, kun hyökkääjä Michael Keränen teki seuran kanssa yksivuotisen sopimuksen. Viime kauden mies aloitti Jokereissa, mutta siirtyi kesken kauden Ilvekseen, jossa syntyi 31 otteluun tehot 7+6.

Keränen nousi suuren yleisön tietoisuuteen kaudella 2013-2014, jolloin mies teki 52 otteluun tehot 17+35. Mies palkittiin myös kauden jälkeen runkosarjan parhaanan pelaajana Lasse Oksanen -palkinnolla.

Hyvän kauden jälkeen mies siirtyi Pohjois-Amerikkaan ja teki NHL seura Minnesota Wildin kanssa sopimuksen. Keränen ei kuitenkaan pystynyt vakiinnuttamaan paikkaansa NHL:ssä ja kahden kauden aikana pelejä kertyi vain yksi ja muuten mies pelasi AHL:n puolella.

–  KooKoo on käsitykseni ja näkemäni perusteella eteenpäin pyrkivä seura ja urheilullinen joukkue, johon on hienoa hypätä mukaan, Keränen sanoo KooKoo:n tiedotteessa.

Keränen pelasi huippukauden Ilveksessä Tuomas Tuokkolan alaisuudessa, joka on KooKoon nykyinen päävalmentaja.

–  Tottakai KooKoon valitsemisessa ”Tumpilla” oli iso rooli. Tunnen hänen toimintatavat ja ne ovat sopineet minulle erittäin hyvin

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.