Robin Hull upeasti jatkoon Snookerin MM-karsinnoissa!

Robin Hull voitti snookerin MM-karsintojen avauskierroksella kokeneen Barry Pinchesin 10-7 ja eteni samalla toiselle kierrokselle. Hull lähti toiseen päivään 4-5 tappiolta, mutta nousi heti 6-5 johtoon, voitettuaan jakson kaksi ensimmäistä freimiä noin 50 pisteen sarjoilla.

Ottelun ratkaisuksi saattoi muodostua jakson kolmas freimi, jossa Hull nousi 66 pisteen takaa voittoon uusinta mustalla ja siirtyi samalla 7-5 johtoon. Ottelun lopussa Hullilla oli paikka tehdä jopa maksimibreikki, mutta vaikea punainen ei mennyt säkkiin ja sarja jäi 96 pisteeseen. Siitä huolimatta suomalainen siirtyi ottelussa ratkaisevan tuntuisesti jo 8-5 johtoon.

Lopussa kumpikaan ei esittänyt mitään häikäisevää ja ottelu eteni tasaisena aina loppuun asti. Hull otti lopulta rutiinilla 10-7 voiton ja näin ollen hän eteni karsintojen 2. kierrokselle. Robin Hull kohtaa toisella kierroksella thaimaalaisen Dechawat Poomjaengin, joka on maailmanlistalla tällä hetkellä sijalla 42. Hull tarvitsee vielä kaksi voittoa karsinnoissa, jotta paikka MM-kisojen pääsarjaan aukeaa.