Scroll Top

Finnish Open jatkui Vantaan Myyrmäessä

Lång

Vantaan Energia Areenan sulkapallon Finnish Open jatkui tänään pääsarjalla. Suomalaisittain tarjolla oli kymmeniä pelaajia eri sarjoissa mutta katse kohdistui pääasiassa Iikka Heinon, Nanna Vainion, Ville Långin ja Airi Mikkelän otteluihin. Arvokkaita pisteitä Rioon oli jaossa mutta Långia lukuunottamatta muiden ottelut päättyivät alkuunsa. Heino eteni pääsarjaan karsinnoista ja mies eteni pääsarjan toiselle kierrokselle, joten Heinon pelissä oli hyvää tekemistä mukana. Mikkelän ja Vainion pelit päättyivät ensimmäisiin peleihin eikä suomalaisneidot voittaneet erääkään.

Mitä Mikkelä ja Vainio tuumivat otteluidensa jälkeen? Ei harmainta aavistusta! Varmaan samaa kuin 500kg gorilla kun joku vie sen banaanin. Gee ei kysy vittuuntuneelta pelaajalta koskaan ”miltä nyt tuntuu” kun sen tietää lapsikin. Antaa pelaajien olla ihmisiä, haastatella kerkeää myöhemminkin.

Illan huipensi Ville Långin peli, jossa suomalainen kohtasi jo Rion paikan varmistaneen Artem Pochtarevin. Långin smashit purivat Pochtareviin erinomaisesti ja molemmille vahvassa verkkopelissä Lång oli tänään parempi.

Ottelun toisessa erässä ottelussa oli repäisyn paikka Långin hyydyttyä mutta suomalainen kasasi itsensi ja näytti, mitä on suomalainen sisu. Lång otti henkisen yliotteen ja loppuerä pelailtiin mökkipalloa.

Lång eteni huomenna käytäviin puolivälieriin Kestutis Naviscasia vastaan. Pelaajat ovat kohdanneet useasti ja viimeksi vuosi sitten Lång voitti Naviscasin 100-0. Huomisen ottelun alkamisaika on vielä julkaisematta mutta Gee kehottaa ehdottomasti tulemaan paikan päälle. Sulkapalloakin alkaa kunnioittaa kun näkee pelaajien lyöntivoiman.

 

– Tänään oli pelissä hyvä draivi päällä ja sen kun saa pidettyä huomennakin päällä niin hyvältä näyttää. Ottelussa huomasi tänään ettei kaveria oikein kiinnostanut pelaaminen kun Rio on jo saavutettu. Kaveri antoi aika helppoja palautuksia puoleen kenttään ja niistä on helpohko ratkaista, tuumi Lång.

 

Långin parta on kasvanut jo miehen mittaan, noin 20 senttimetriseksi.

Lång

 

– Lähteekö Ville parta kun Rio on taskussa?
– Ei lähde, antaa pojan kasvaa, Lång naureskeli.

 

Ottelut jatkuvat huomenna Myyrmäessä ja urheilun ystävien on hyvä hakea sulkapallosta alkulämmöt vieressä pelattavaa PK35 – HIFK Veikkausliiga-ottelua varten.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.