Scroll Top

Jokerien ympyrä sulkeutuu

Jokerien debyyttikausi KHL-jääkiekkoliigassa alkoi syyskuun alussa Dinamo Minskiä vastaan. Sama valkovenäläisjoukkue on helsinkiläissikermän tiellä heti pudotuspelien avauskierroksella.

-Minsk on oikein hyvä joukkue. Erikoistilannepelaaminen tulee olemaan tässä sarjassa ratkaisevassa osassa. Se kumpi pelaa paremmin niissä, tulee olemaan vahvoilla, Jokerien LoKoMo-vitjaksi nimetyn trion keskushyökkääjä Koukal selvitti.

Minskin ylivoimaprosentti onkin koko liigan toiseksi parhain ja maaleja he ovat tehneet neljänneksi eniten. Jokereiden ylivoimaprosentti on koko liigan kolmanneksi parhain ja maaleja helsinkiläiset ovat tehneet kolmanneksi eniten, vain yksi ylivoimamaali erottaa Jokerit ja Minskin. Valkovenäläisiä vastaan on tehty vain 37 maalia alivoimalla, kun taas Jokereille on tehty 42 osumaa alivoimalla.

Jokerien avauskamppailu KHL:ssä ja vieläpä kotijäällä päättyi tappioon juuri valkovenäläisiä vastaan. Tämän jälkeen Jokerit on löylyttänyt heitä kolmesti. Viimeinen runkosarjakohtaaminen ottelu Valko-Venäjällä tosin päättyi Jokereiden tappioon.

– Yllättävän kurinalainen joukkue tulee vastaan. Ne sumputtaa paljon keskialuetta ja taitoakin löytyy. Siinä on paljon kaksinkamppailuita voitettavana ja sellaista taistelulätkää se tulee olemaan, kuten playoffseissa kuuluukin, pähkäilee Jokereiden nelosketjun laituri Eetu Pöysti.

Kotiedun painavuus ottelusarjassa jää nähtäväsi, Mikäli Minsk nappaisi voiton Helsingistä perjantaina tai lauantaina se voi päästä Jokerien ”ihon alle”.Kuriositeettina muistettakoon, että Dynamo Minsk ei ole koskaan voittanut pudotuspelisarjaa KHL:ssä.

IMG_9763337736899

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.