Scroll Top

Viime yön parhaat suoritukset NHL All Star -tapahtumassa

Embed from Getty Images

Suomen aikaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kisattiin NHL All Star -tapahtumassa monet tälle tapahtumalle kuuluvat perinteiset kilpailut, mitä moni jääkiekonkin ystävä varmasti seurasi. Kilpailuissa eri divisioonan pelaajat kisasivat toisiaan vastaan ja yrittivät kerätä mahdollisimman paljon pisteitä tuolle omalle divisioonalleen.

Patrik Laine esitteli jo ennemmin taitojaan oman joukkueen keskeisessä taitokisassa, mutta nyt hän sai esitellä niitä myös vähän isommalle yleisölle. Vasta 18-vuotias kaveri teki tuhojaan muun muassa kisassa, missä mitataan NHL:n kovinta laukausta. Katso alhaalta koosteesta, miten Laine suoriutuu kolmesta eri kisasta.

 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=3s0GCDs62cw[/embedyt]

 

Yksi hienoimpia suorituksia nähtiin Arizona Coyotesin maalivahti Mike Smithin toimesta tarkkuutta vaativassa kisassa. Kiekko piti laukoa toisesta päästä toiseen päähän ja osua maaliaukkoon, joka oli vain muutaman sentin pituinen. Tässä konkarimaalivahti myös onnistui.

 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=ZUG-pW1DRKY[/embedyt]

 

Rankaistuslaukauskisassa ollaan nähty vuosien varrella monia näyttäviä ja hauskoja suorituksia. Monet NHL-pelaajat ovat muun muassa antaneet lapsensa ampua rankkarin heidän puolestaan, ja tällainen tilanne nähtiin myös viime yönä Anaheim Ducksin hyökkääjä Ryan Keslerin toimesta. Hänen poikansa vs. tähtimaalivahti Carey Price. Katso, miten tuossa käy!

 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=E1TL1V7Xh8M[/embedyt]

 

Nopein luistelija -kisassa nähtiin viime vuonna uusi ennätys Detroitin laituri Dylan Larkinin toimesta ajalla 13.172. Alhaalla olevassa videossa ratkaistaan ensin Connor McDavidin ja Nathan MacKinnonin kaksintaistelussa, kuka vie tämän vuoden voiton kyseisessä kilpailussa nimiinsä ja sen jälkeen voittaja yrittää vielä päihittää tuon Larkinin asettaman ennätyksen.

 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=yFi4bdorWrQ[/embedyt]

 

Tapahtumassa on vuorossa vielä divisioonan väliset pelit, jotka pelataan Suomen aikaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

 

 

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.