Scroll Top

NHL – sarjoja katkolla

Tampa Bay Lightning on voittanut ottelusarjan kolmannen ottelun luvuin 2-1 ja johtaa sarjaa nyt otteluvoitoin 3-0.

Ottelu oli jälleen tasaista vääntöä, mutta oikeastaan ensimmäistä kertaa koko sarjan aikana Montreal pelasi vahvan täyden 60 minuuttia. Ottelun ratkaisu nähtiin dramaattisella tavalla, vain kaksi sekuntia ennen päätös summeria, kun Tyler Johnson yllätti Carey Pricen. Ottelusarjan neljäs peli pelataan jälleen Tampa Bayssä.

 

Washington Capitals huikeaan 2-1 taisteluvoittoon mestarisuosikki Rangersistä.

Washington on voittanut sarjan neljännen ottelun luvuin 2-1 ja johtaa nyt ottelusarjaa sensaatiomaisesti otteluvoitoin 3-1.

Ottelu oli jälleen erittäin rikkonaista ja tasaista molemminpuolin, mutta Capitalsilta nousi esiin tärkeimmällä hetkellä joukkueen ja liigan yksi parhaista maalivahdeista Braden Holtby, sekä kaksi maalia viimeistellyt Ruotsalais nuorukainen André Burakovsky. Capitals on järjestelemässä jymypommia ja tiputtamassa yhden suurimmista mestarisuosikeista sarjassa, jossa heille ei etukäteen annettu mitään mahdollisuuksia.

Karavaani siirtyy seuraavaan otteluun New Yorkkiin legandaariseen Madison Square Gardeniin, jossa Capitalsilla on mahdollisuus lyödä sarja poikki.

 

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.