Scroll Top

NBA-vihje: Kaksi alavireistä joukkuetta vastakkain Lontoossa

NBA 12

Koripalloliiga NBA:ssa Washington Wizards ja New York Knicks kohtaavat tänään hieman erilaisessa ympäristössä, sillä pelipyhättönä on Lontoo. Ottelu käynnistyy Suomen aikaa jo klo 22:00.

Embed from Getty Images

Lontoossa ei taistella enää pudotuspelipaikoista kummankaan joukkueen välillä. Knicksin nuorehko joukkue on onnistunut nappaamaan vain 10 voittoa, kun runkosarjaa on takana yli puolet. Wizardsilla on tilillään kahdeksan voittoa enemmän, mutta pisteidentekovastuu lepää liikaa Bradley Bealin harteilla.

Knicks lähtee kamppailuun hieman siipirikkoisena, sillä joukkueen turkkilaissentteri Enes Kanter jättäytyi pois reissusta henkilökohtaisiin syihin vedoten. Kanterin poissaolo on iso kolaus kentän kumpaankin päähän, sillä mies on yksi liigan parhaimpia levypallopelaajia. Lisäksi ykköspyssy Tim Hardaway Jr.:n pelaaminen on vielä epävarmaa.

Molemmat ovat liigan häntäpäätä myös puolustuksellisesti. Wizardsin pakkipää on ajoittain näyttänyt paremmalta Trevor Arizan tulon myötä, mutta keskimäärin vastustaja on edelleen tehtaillut noin 117 pistettä ottelua kohden. Knicksin vastaava tilasto on vain pisteen verran alhaisempi.

New Yorkissa kausi on edennyt tappiollisesti, joten päätavoitteeksi on noussut vastuun antaminen nuorelle kaartille. Viime kesän kärkivaraus Kevin Knox on yksi tällainen tulevaisuuden palanen ja hän onkin vastannut hyvin huutoon jo ensimmäisellä kaudellaan. Wizards taistelee vielä tosissaan voitoista, mutta kahdeksannen sijan saavuttaminen ilman takamies John Wallia on hankalaa.

NBA

Washington Wizards – New York Knicks

Kello 22:00

Wizards -7.5 @ 1.90 ComeOn

NBA

Washington Wizards – New York Knicks

Kello 22:00

NY Knicks under 109.5 @ 1.83 ComeOn

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.