Scroll Top

Korisvihje: Chicago Bulls pyrkii katkaisemaan tappioputkensa alkuillan ottelussa

Kaksi NBA:n itäisen konferenssin heikointa joukkuetta kohtaavat toisensa maanantaina, kun Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls matkustaa Cleveland Cavaliersin vieraaksi. Ottelu käynnistyy Suomen aikaa klo 20:00.

Embed from Getty Images

Chicagossa tilanne on vaikea. Härkälauma on ainoa joukkue liigassa, jonka voittosaldo vuoden 2019 puolella näyttää edelleen nollaa. Joukkue rypee 10 ottelun tappioputkessa, eikä joulukuun alussa päävalmentajaksi noussut Jim Boylen ole saanut kurssia kääntymään. Myös kentän ulkopuoliset ristiriidat pelaajien ja Boylenin välillä ovat ympäröineet Bullsin kuluvaa kautta.

Valmentajaansa Bullsin tavoin vaihtanut Cavaliers on saalistanut ainoastaan yhdeksän voittoa 47:stä ottelusta. Haaveet pudotuspeleistä karisivat jo kauden ensimmäisen neljänneksen jälkeen, joten tällä hetkellä tavoitteena on hävitä mahdollisimman paljon pelejä kesän varaustilaisuutta silmällä pitäen.

Bulls vei nimiinsä joukkueiden edellisen kohtaamisen Lauri Markkasen johdattaessa tuolloin joukkojaan 31 pisteen voimin. Suomalaisheittäjällä oli vastikään vaikea ajanjakso, sillä varsinkin onnistumiset kolmen pisteen kaaren takaa olivat harvassa. Rytmi on kuitenkin löytynyt uudestaan kahden edellisen pelin aikana, joissa pistelukemat ovat olleet 20 ja 27.

Edellisessä ottelussa peukalonsa loukannut Bullsin Wendell Carter Jr on pitkään sivussa tositoimista, joten kokeneen sentterin Robin Lopezin peliaika tulee nousemaan illan kamppailussa. Lopez ei ole ollut kauden aikana täysin tyytyväinen siihen, miten häntä peluutetaan, joten miehen nimi on pyörinyt myös vaihtohuhuissa.

Cavaliersin riveistä Kevin Love on joutunut katsomaan sivusta lähes koko kauden. Kesällä NBA:han varattu Collin Sexton on puolestan saanut heti rutkasti vastuuta uuden seuransa väreissä tilastoimalla 14.5 pistettä ottelua kohden.

NBA

Cleveland Cavaliers – Chicago Bulls

Kello 20:00

Over 213 @ 1.90 ComeOn

NBA

Cleveland Cavaliers – Chicago Bulls

Kello 20:00

Bulls over 107.5 @ 1.83 ComeOn

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.