NBA:ssa nähtiin iso vaihtokauppa – tähtisentteri jättää Sacramenton

250px-DeMarcus_Cousins_Kings_December_2012

Embed from Getty Images

DeMarcus Cousins on pelannut vuodesta 2010 lähtien Sacramenton paidassa.

Koripalloliiga NBA:ssa Sacramento Kings ja New Orleans Pelicans suorittivat neljän pelaajaan vaihtokaupan.

Tämän kaupan isona tähtenä nähtiin Kingsin ykköstykki ja yksi NBA:n parhaista senttereistä, DeMarcus Cousins, joka on koko NBA-uransa pelannut Kingsin joukkueessa. Nyt mies kuitenkin jättää seuran ja siirtyy Pelicansin riveihin. Myös laituri Omri Casspi vaihtaa maisemaa New Orleansiin.

Sacramentoon matkaa tämän kaupan myötä kolme takamiestä; Buddy Hield, Tyreke Evans sekä Langston Galloway. Lisäksi joukkue saa tämän kesän varaustilaisuuteen ensimmäisen ja toisen kierroksen varausoikeudet.

Sacramenton puolelta Cousinsin kauppaaminen oli siinä mielessä hyvä asia, että Kings pääsi eroon viimeaikoina huonosti kentällä sekä sen ulkopuolella käyttäytyvästä pelaajasta. Cousins itse ei tosin kaupasta varmasti hirveästi ilahtunut, sillä Kings oli pelaajalle ennemmin lupaillut että miestä ei tulla kauppaamaan. Lisäksi tähtisentterillä olisi ollut kesällä mahdollisuus allekirjoittaa seuran kanssa jatkosopimus, joka olisi kattanut seuraavat viisi vuotta ja rahapuoli näyttänyt 209 miljoonaa dollaria.

New Orleans Pelicansin toimistolla puolestaan hymyillään entistä enemmän, kun joukkueen etukentän muodostaa tulevaisuudessa Cousins ja toinen tähtipelaaja Anthony Davis. Ei Pelicans välttämättä vielä pudotuspelijoukkue ole, mutta harmaita hiuksia se tulee aiheuttamaan monelle monelle kovalle joukkueelle.

 

 

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.