Scroll Top

NBA:n finaalit – ennakko

NBA:ssa on edetty siihen vaiheeseen, että ratkotaan mestaria. Idän paras joukkue kohtaa lännen parhaan joukkueen.

Voidaan  myös väittää, että finaalisarjassa kohtaa kaksi tämän hetken parasta koripalloilijaa, LeBron James ja Steph Curry. Molemmat pelaajat ovat äärimmäisen tärkeitä joukkueelleen.

Golden State Warriorsin tie finaaliin on ollut murskaava. Yhdestäkään joukkueesta ei ole ollut suurta haastetta. Joukkueen materiaali on laaja ja ratkaisijoita löytyy myös penkiltä. Warriorsin heittopeliin ei mikään joukkue kykene vastaamaan, mikäli se lähtee rullaamaan vauhdikkasti.

Cavaliersin suurimmat vaikeudet oli Chicago Bullsia vastaan, mutta sen jälkeen LeBron James on ottanut joukkueen reppuselkään. Se on moneen kertaan jo nähty, että herra James pystyy vaikka yksin ratkomaan pelejä. Cavaliersin vahvuudet on James, kova puolustus ja joukkuehenki. Joukkue on lujittunut yhteen vastoinkäymisten ja loukkaantumisten takia.

Finaalissa marginaalit ovat pienet ja pelit ratkeavat pikku juttuihin, kuten levypalloihin, puolustuspeliin ja ratkaisevien korien tekemiseen. Geen mielestä nämä kääntävät ottelusarjan Clevelandille. Voittajaa on kuitenkin hieman vaikeata veikata, sillä Golden State on Golden State.

Gamblers NBA 2014-2015

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.