Scroll Top

Mestis: lauantaina kaksi game seveniä

Mestiksessä pelataan lauantaina kaksi ”game seveniä”. TUTO Hockeyn ja LeKin ottelu alkaa poikkeuksellisesti vasta kello 19.00.

SaPKo ja TUTO Hockey osoittivat perjantaina venymiskykyään. Kumpikin joukkue pelasi pakkovoitto takaraivossaan ja selvitti vaikean tilanteen. Puolivälieräsarjat jatkuvat lauantaina, jolloin pelataan seitsemännet ottelut Kouvolassa ja Turussa.

SaPKo – KooKoo 3-2 (otteluvoitot 3-3)

SaPKo hävisi viikon kaksi ensimmäistä otteluaan KooKoolle yhteismaalein 0-11, mutta savonlinnalaisjoukkue syttyi uudestaan liekkiin perjantaina kotiyleisönsä edessä. SaPKo oli pakko voittaa, ja savonlinnalaisjoukkue hoiti homman maalein 3-2. SaPKo teki kaikki maalinsa avauserässä Miiko HintzinNiklas Huovilan ja Joonas Toivasen toimiessa maalintekijöinä. KooKoon Olli Julkunen iski kavennuksen avauserän lopussa, ja Hannes Björninen 2-3-osuman toisessa erässä, mutta SaPKo kesti KooKoon rynnistyksen. Ottelusarjan ratkaiseva seitsemäs ottelu pelataan lauantaina Kouvolassa.

LeKi – TUTO Hockey 2-4 (otteluvoitot 3-3)

LeKillä oli jo toinen tilaisuus ottelusarjan katkaisemiseen, mutta lempääläläisjoukkue ei onnistunut käyttämään sitä. TUTO Hockey otti vieraskaukalossa pakkovoiton ja on nyt tekemässä LeKille saman, minkä Jukurit teki viime vuonna TUTO Hockeylle ja Sportille. Jukurit nousi tuolloin sekä puolivälierissä että välierissä 1-3-takaa-ajoasemasta ottelusarjan voittoon. Perjantai-iltana TUTO Hockeyn tehomies oli Rasmus Kulmala pistein 2+1. Ratkaiseva seitsemäs ottelu pelataan lauantaina Turussa, ja se alkaa poikkeuksellisesti vasta kello 19.00, jotta vältetään päällekkäisyys TPS:n A-nuorten finaaliottelun kanssa.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.