Scroll Top

NBA final, Game 3

Cleveland Cavaliers ja Golden State Warriors jatkavat NBA:n finaalitaistoa muutaman tunnin päästä. Kenellekään ei tullut yllätyksenä, että molemmissa joukkueissa on yhdet pelaajat ylitse muiden.

Cavsin LeBron James on aivan uskomaton urheilija. Michael Jordanin jälkeen mies on NBA-parketeilla kuin itse Jeesus Nasaretilainen ja hän tekee juuri niin kuin tahtoo. LeBron on tehnyt molemmissa finaaliotteluissa kaksi kertaa enemmän pisteitä kuin Cavsin seuraavaksi parhaat pistemiehet. Pistekeskiarvo 41.5 kahdessa ottelussa on ilmiömäinen suoritus kun otetaan vielä huomioon, että kyseessä on maailman parhaan koripalloliigan finaalisarja. Mikään ei puolla sitä, että LeBronin kone alkaisi yskimään, päinvastoin! Jälleen on lupa odottaa 40 pisteen rajan rikkoontumista.

GSW:n Stephen Curry on toinen velikulta. Curryn rooli kentällä on korvaamaton mutta toisaalta erilainen, kuin LeBronilla. Curryn saldo kahdessa pelissä on 19 ja 26 pistettä ja samaa rataa mennään tänäänkin.

LeBronin kohdalla tehtyjen pisteiden line on liian alhaalla, Curryn kohdalla liian korkealla. Kokeilemme näin ollen seuraavaa pelaajatuplaa.

NBA – FINAALIT

Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors
Kello 04:00

LeBron James, over 35.5 pistettä @ 1.76 Bet365
Stephen Curry, under 27.5 pistettä @ 1.83 Bet365

Muistutuksena kaikille, että ottelu näytetään Bet365 suorana lähetyksenä, luonnollisesti! Samassa voi tuupata livebetsiä uuniin. Tilinhän saat auki täältä!

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.