Scroll Top

Megakauppa toteutui NBA:ssa! Anthony Davisin ura jatkuu Lakersissa

Los Angeles Lakers ja New Orleans Pelicans ovat sopineet pelaajakaupasta, jossa supertähti Anthony Davis siirtyy Lakersin riveihin. Siirrosta kertoo ESPN:n sisäpiiritoimittaja Adrian Wojnarowski.

Embed from Getty Images

Davis ei irronnut halvalla, sillä toiseen suuntaan Lakers joutui lähettämään Lonzo Ballin, Brandon Ingramin sekä Josh Hartin. Tämän lisäksi seura luopui kolmesta ykköskierroksen varausvuorostaan, joista yksi on tulevan varaustilaisuuden neljäs vuoro.

NBA:n parhaimpiin pelaajiin lukeutuva Davis on viettänyt koko tähän astisen NBA-uransa Pelicansin riveissä. Päättyneellä kaudella miehen keskiarvoiksi muodostui 26 pistettä, 12 levypalloa, 4 syöttöä ja 2,4 blokkia.

Ison laitahyökkääjän ja sentterin tonttia pelaava Davis ilmoitti seuralle kesken viime kauden haluavansa siirron muualle. Lakers havitteli Davisia jo siirtotakarajalla, mutta kauppa meni tuolloin jäihin.

Davisin perässä oli tiettävästi myös Boston Celtics. Neuvottelut heidän välillään kaatui raporttien mukaan siihen, että Celtics ei halunnut luopua lupaavasta Jayson Tatumista.

Myös viime kesänä Lakers teki yhden isoimmista peliliikkeistä, kun se solmi neljän vuoden mittaisen sopimuksen LeBron Jamesin kanssa.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.