Hirscher ylivoimaiseen voittoon Levillä

Levillä kisattiin alppihiihdon maailmancupissa miesten kauden ensimmäinen pujottelu.

Voiton vei ylivoimaisesti Itävallan Marcel Hirscher, joka johti jo ensimmäisen kierroksen jälkeen. Toiseksi tuli myös itävaltalainen Michael Matt, joka jäi Hirscheristä peräti 1,30 sekuntia ja kolmannen sijan nappasi kokenut italialainen Manfred Mölgg jääden vain yhden sadasosan Mattista. Kisan isoimpia yllättäjiä oli Iso-Britannian Dave Ryding, joka sijoittui kuudenneksi.

Kisassa oli mukana kuusi suomalaista, mutta kuten eilen naisten kisassa myös miehistä yksikään ei päässyt pisteille ja toiselle kierrokselle. Paras suomalainen oli Joonas Räsänen ollen 36 jääden toisen kierroksen paikasta vain 0,19 sekuntia. Muista suomalaisista maaliin pääsi Jens Henttinen (sija 39) ja Samu Torsti (sija 47)