Scroll Top

Ennakko: Australia Open, naisten finaali

Gamblers Aussie Open

Tenniskausi on startannut upeilla hetkillä ja upeilla tilanteilla, mutta tänään nähtävä finaali on todennäköisesti parasta mitä hetkeen on nähty. Maailman ykkössijotettu, Yhdysvaltain Serena Williams kohtaa Venäjän Maria Sharapovan ja ottelusta on luvassa äärettömän tasainen ja tiukka.

Sharapova tulee päälle alusta alkaen kuin yleinen syyttäjä ja paukuttaa linjalyöntejä yksi toisensa jälkeen. Williams on kuitenkin kestävä, kokenut ja äärimmäisen taitava, joten häntä ei yllätä kentällä juuri mikään. Voimatasossa harteikas ja muodokas Williams päihittää Shapovan koska tahansa ja siinä piilee avaimet ottelun ratkaisuun.

Tilastot eivät mairittele Sharapovaa, sillä kaksikon pelit ovat olleet viimeiset kymmenen vuotta Williamsin juhlaa ja yksipuolista näytöstä.

image

Serena Williams 

Williams pelasi alkukierroksilla Alison Van Uytvanckia ja Vera Zvonarevaa vastaan häviämättä erääkään. Tämän jälkeen hän kohtasi kolme sijoitettua pelaajaa, jotka olivat vain suupaloja matkalla tähän päivään. Turnauksen 26. sijoitetulle Elina Svitolinalle ja 24. sijoitetulle  Garbine Muguruzalle hän hävisi ensimmäiset erät mutta ryhdistäydyttyään, otteluiden lopetukset olivat helpohkoja.

Dominika Chibulkova vastaan Serenan peli takkusi totutusti ensimmäisessä erässä ja samoin kävi maannaista Madison Keysia vastaan, mutta toiset erät olivatkin läpihuutojuttuja.

Ei liene väärin todeta, että Serena-neito lämpenee hitaasti mutta kun pulssi nousee ja hiki virtaa, sen jälkeen maailmasta ei löydy hänelle vastusta.

”Tämä on upeaa naistennikselle. Luulen, että siitä tulee kivaa niin minulle kuin Marialle. Minua jännittää. Kuten sanoin, rakastan pelaamista häntä vastaan ja odotan sitä innolla. Oli syy mikä tahansa, niin Sharapovan kohtaaminen on aina mukavaa.”

Entä Maria Sharapova?

Myös Sharapovan tie finaaliin on ollut dominointia. Hän on hävinnyt koko turnauksessa vain yhden erän ja siinä matkalla jalkoihin jäi neljä sijoitettua pelaajaa.

Voitot Zarina Diyasista, Peng Shuaista, Eugenie Bouchardista ja Ekaterina Makarovasta eivät ole koskaan helppoja mutta tällä kertaa ne ole, Sharapovalle. Venäläinen on valmiimpi finaaliin kuin koskaan mutta mihin se riittää?

Sharapova pelaa voimakkaasti ja hallinnee pelissä linjoja. Kuten todettua, voimatasoon Williams vastaa samalla mitalla. Sharapova palauttaa pallon samalla voimalla kuin syöttää ja mikäli lyönnit osuvat vielä oikeisiin paikkoihin, siinä on venäläisen lähes ainoa sauma Serenaa vastaan.

image

Maria Sharapova

Williamsin terveydentila on herättänyt puhetta mutta uusien tietojen mukaan kyseessä pieni flunssa, joka ei kuulemma vaikuta Serenan esiintymiseen millään muotoa. Mikäli flunssasta koituu vaivaa tai Sharapovan oman pelin kulkiessa hän löytää Williamsin heikot kohdat, ottelu voi kääntyä kummin tahansa.

Veikkauslopputuloksesta, Williams 6-7, 6-4, 7-5

Mitä pelataan?

Ottelun alussa Sharapova tulee päälle todella luijaa ja ensimmäinen erä mennee tasaisissa merkeissä ja kääntynee tiebrakessa jopa kokonaan Sharapovalle. Sen jälkeen Serena herännee tuttuun tyyliinsä ja hoitaa viimeiset kaksi itselleen, mutta ei helpolla. Mitään läpijuoksua näiden neitojen kesken on aivan turha odottaa kummaltakaan.

Yli 2.5 erää @ 2.35 ComeOn

Pelit yli 21.5 @ 1.87 Unibet

Sharapova +3.5 @ 2.00 William Hill

Ottelu näkyy lukuisasta paikasta livenä. Bet365 tarjoaa jälleen pelin selostuksella ja samalla saat eteesi kymmenet livekohteet!

Betfairiin kannattaa tutustua. Sen kun oppii niin on lähellä vedonlyöjän taivasta. Betfair tarjoaa suomalaisille 20€ ilmaista rahaa, jonka voi sijoittaa esimerkiksi tähän otteluun. Tarjoukseen pääset täältä!

Australian Open, naisten finaali, Melbourne Park, aikaisintaan kello 10:30

[yop_poll id=”-1″ tr_id=”[yop_poll id=”7″]

Related Posts

Comments (3)

Just kirjottelin omaan nurkkaan hyvin lyhyesti samasta jutusta. Täysin samoilla linjoilla. Mulla lähti lapulle myös tällainen jokerikortti (johtuen Serenan heikoista aluista)
Williams to LOSE first set and WIN match @6.00 bet365

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.