Scroll Top

SM-liiga – KHL puolustaja Vladimir Denisov palaa SaiPan puolustukseen

Saipa

Jääkiekon SM-liigassa kuultiin tänään siirtouutisia, kun SaiPa ilmoitti tehneensä valkovenäläispuolustaja Vladimir Denisovin kanssa sopimuksen. SaiPalla on jo ennestään hyviä kokemuksia miehen otteista, koska Denisov pelasi viime kauden lopulla seitsemän runkosarjaottelua SaiPan riveissä ja lisäksi mies pelasi kaikki pudotuspeliottelut joukkueen riveissä.

Embed from Getty Images

Jämäkistä otteistaan tunnettu Denisov on lähtökohtaisesti puolustava puolustaja, joka hoitaa oman pään pelaamisen varmoin ottein eikä maalinedustalla ole kuin makuupaikkoja tarjolla. Mies ei tule olemaan mikään kiekollinen pakki, mutta tulee olemaan juuri sellainen pala SaiPan joukkueessa mitä seura tällä hetkellä tarvitsee.

Ennen SM-liigaan tuloaan valkovenäläinen pelasi seitsemän viime kautta KHL:ssä neljässä eri joukkueessa (Dinamo Minsk, Torpedo, Traktor, Ak Bars Kazan). Denisov voitti muun muassa KHL:n taklaustilaston kaudella 2014-2015.

Embed from Getty Images

Denisov on ollut myös tuttu näky Valko-Venäjän maajoukkueessa ja mies oli pelaamassa myös viime kevään MM-kisoissa. Yhteensä mies on pelannut Valko-Venäjän paidassa 10 MM-kilpailut.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.