Scroll Top

Judd Trump World Grand Prixin mestariksi

Sunnuntaisessa finaalissa kohtasivat edellisillä kierroksilla tiukkoja otteluita vääntänyt Judd Trump ja Ilman mitään vaikeuksia finaaliin itsensä tykittänyt Ronnie O’Sullivan.

Ottelu oli hyvin mielenkiintoinen ja aaltoileva. Varsinkin alussa pitkät lyöntisarjat olivat kiven alla ja ottelusta tulikin turvapelaamista.

Ensimmäistä kertaa ottelussa pääsi niskan päälle O’Sullivan. Raketti otti 4-1 kaulan heti alussa, kun hän hallitsi hermonsa paremmin. Trump sai tämän kuitenkin kiinni ja aamupäivän sessio päättyi lopulta kutkuttavaan 5-4 tilanteeseen Raketin hyväksi.

Illan sessiossa Raketti näytti menevän menojaan, kun hän voitti kaksi ensimmäistä freimiä. Sitten alkoi kuitenkin nuoren Judd ’Mr. Haircut 100’ Trumpin nousu. Hän olikin aivan ilmiömäinen ja voitti loput freimit. 6 perättäistä freimivoittoa (loppulukemat 7-10) ja Juddernaut otti tämän kauden toisen turnausvoittonsa. Freimissä 14 hän tyhjensi pöydän pistemäärällä 142, mikä oli myös turnauksen suurin breikki. Tästä hän sai bonuksena 5000£.

Judd Trump | Wikimedia Commons

 

Voitosta Trump tienasi 100 000£ ja O’Sullivan kakk0ssijasta 35 000£.

Heti huomenna tiistaina alkaa Players Championship, jossa on jälleen mukana lähes koko kirkkain kaarti.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.