Scroll Top

Jarkko Nieminen jätti Wimbledonille hyvästit pelaajana

Wimbledon

Jarkko Nieminen esitti maanantaina loistavaa taistelutahtoa kukistamalla Lleyton Hewittin reilun neljän tunnin taistelun jälkeen. Tänään vastustaja oli Novak Djokovic, jota vastaan Jakke pelasi myös Roland Garrosissa. Tuolloin maskulainen esitti parastaan ja onnistui horjuttamaan maailman kärkipelaajaa.

Tänään Nieminen aloitti vahvasti ja Nolen aloitettua keskinkertaisella syöttöpelillä, otti suomen tennisässä heti alkuun murron. Valitettavasti se oli ainoa murtopallo, jonka Jakke ottelussa sai. Tällä kertaa serbialainen ei ollut horjutettavissa ja ottelu kirjattiin lukemiin 3-0 (6-4, 6-2, 6-3). Ottelu oli ohi 94:ssä minuutissa.

Niemisen Wimbledonura sai arvoisensa päätösottelun; tämän hetken paras pelaaja vastassa ja näyttämönä Wimbledonin keskuskenttä. Niemisen parhaaksi suoritukseksi Wimbledonissa jäi siten puolivälieräpaikka vuodelta 2006.

Suomalaisväriä on mukana vielä huomenna torstaina, kun Henri Kontinen aloittaa nelinpeliurakkansa Marin Draganjan kanssa. Kun kaikki parhaat ovat mukana, heidän sijoituksensa on 15., ei huono. Mielenkiintoista on, että he saavat vastaansa australialaisparin Lleyton Hewitt/Thanisi Kokkinakis. Kontisellakin on siten mahdollisuus kukistaa Hewitt Wimbledonissa.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.