Nieminen Buenos Airesin nelinpelin finaalissa

Gamblers Tennis

Jarkko Nieminen ja hänen brasialainen parinsa André Sá pelaavat tänään kello 17:00 alkavassa ottelussa mestaruudesta. Vastassa ovat Pablo Andujar-Alba sekä Oliver Marach.

Nieminen ja Sá ovat kaikissa kolmessa ottelussaan hävinneet avauserän, mutta selvinneet voittajina. Miesten tieltä ovat kaatuneet Cuevas/Marrero (1), Bellucci/Demoliner ja Delbonis/Molteni (5).

Andujar-Alba/Marach voittivat ensimmäisen kierroksen sekä välieräottelunsa suoraan 2-0. Toisen kierroksen ottelun he voittivat walkoverilla, joten matka finaaliin oli lyhyt.

Sá on monelle unohdettu nimi. Mies pelasi kaksinpelissä parhaan kautensa 2002, jolloin hän oli kaksinpelin rankingissa sijalla 55. Seuraava vuosi oli miehelle katastrofi. Vuonna 2007 Sá alkoi pelata neluria Marcelo Melon kanssa ja he olivat loistavia. Turnausvoittoja tuli ja Sá oli nelinpelirankingissa parhaillaan sijalla 17.

Melon jälkeen Sá on pelannut menestyksekkäästi Franco Ferreiron, Jamie Murrayn ja Michal Mertiňákin kanssa. Pariin vuoteen suurempaa menestystä ei ole tullut, mutta nyt Jaken kanssa näyttäisi toimivan. Kaksi konkaria pelaa hyvin yhteen ja tällä parilla voisi olla tulevaisuutta.

Tämän illan finaalissa Nieminen/Sá ottaa jälleen ensimmäisen erän takkiin, mutta herää sitten taisteluun. Mikäli he onnistuvat voittamaan toisen erän, on kaikki mahdollista. Joka tapauksessa he ovat hienoisia altavastaajia otteluun.