Tennis – Henri Kontinen eteni Lontoon-finaaliturnauksen loppuotteluun

Gamblers tennis 5

Henri Kontinen ja hänen australialainen parinsa John Peers ovat edenneet Lontoon ATP-finaaliturnauksen loppuotteluun. Välierässä kaksikko kaatoi parin Jamie Murray-Bruno Soares suoraan erin 2-0 (7-6,6-2).

Ensimmäinen erä oli tasaista pelaamista molemmilta pareilta ja se ratkesikin vasta katkaisupelissä. Siinä Kontinen-Peers kaksikko ei antanut mitään mahdollisuuksia vaan hoitivat katkaisupelin selvästi pistein 7-2 ja näin ollen ensimmäinen erä parille lukemin 7-6.

Toisessa erässä Murray-Soares kaksikko taipui heti erän alusta lähtien. Kontinen-Peers mursivat erän aikana vastustajan syötön kahdesti ja voittivat toisen erän selvästi numeroin 6-2 ja koko ottelun erin 2-0. Näin ollen Kontinen-Peers kaksikko eteni toista kertaa peräjälkeen ATP-finaaliturnauksen loppuotteluun. Viime vuonna pari voitti Lontoon-turnauksen, joten huomenna Kontinen-Peers kaksikolla on paljon puolustettavaa.

Huomisessa finaalissa Kontinen-Peers kohtaavat maailmanlistan ykkösparin Brasilian Marcelo Melon ja Puolan Lukasz Kubotin.