Columbus murskasi tulikuuman Bluesin

Viime yön NHL-kierroksen suurin pommi nähtiin, kun Columbus takoi St. Louis Bluesin verkkoon peräti seitsemän maalia. Näin ollen Bluesin seitsemän ottelun mittainen voittoputki katkesi tylysti.

462871948

Kotijoukkueen Nick Foligno avasi pelin ajassa 10:44, lyömällä paluukiekon ilmasta ohi Brian Elliotin. Foligno rikkoi tällä 19. osumallaan oman henkilökohtaisen maaliennätyksensä. Ajassa 18:16 Cam Atkinson vei kotijoukkueen jo 0-2 johtoon.

Toista erää oli pelattu 5:06, kun Ryan Johansen kasvatti Columbuksen johtoa jo kolmeen maaliin alivoima osumalla. Corey Tropp maalasi kolme minuuttia myöhemmin ja tämä riitti Brian Elliotille, jonka tilalle maalia vartoimaan tuli Jake Allen. Tämä herätti Bluesin hetkeksi ja joukkue kavensi lukemat 1-4, Paul Stastnyn ylivoima osumalla. Nick Foligno kuitenkin laulatti Columbuksen kanuunaa vielä erän lopussa illan toisella osumallaan ja toinen erä päättyi lukemiin 1-5.

Kolmannessa erässä nähtiin vielä kaksi Blue Jacketsien osumaa, joista vastasivat Matt Calvert ja Scott Hartnell. Loppulukemiksi kirjattiin siis 1-7 voitto kotijoukkueelle.