Scroll Top

Huuhkajien uusi päävalmentaja on ruotsalainen

image

Suomen jalkapallon A-maajoukkueen uusi päävalmentaja on Hans Backe. Backella on pitkä ja merkittävä urajalkapallovalmentajana. Ruotsalainen on valmentanut muun muassa Meksikon maajoukkuetta apuvalmentajana. Hän ottaa uuden tehtävänsä vastaan haasteena.image

– Tämä on hyvä haaste ja tykkään haasteista. MM-kisoihin pääsy on aina kovan työn takana ja olen kokenut sen kertaalleen, Backe kertoi.

Aivan tuntemattomaan ei Backe hyppää, sillä joukkueen pelaajistossa on tuttuja miehiä hänelle entuudestaankin. Lehdistötilaisuudessa mies luetteli ison liudan Suomen maajoukkueen pelaajista. Viime aikoina joukkue ei ole pärjännyt, mutta Backen mielestä potentiaalia on parempaan.

– Aina kun pelaat, niin kaikki on mahdollista. Täytyy vain rakentaa joukkue, jossa kaikki uskovat joukkueeseen, Backe valaisi.

Hän arvioi myös tulevia MM-karsintavastustajia.

– Jokainen joukkue voi ottaa pisteitä toisiltansa, Backe arvioi.

– Suomen joukkue on aliarvostettu. Mielestäni joukkue voi yllättää kenet tahansa, Backe jatkoi.

Ruotsalaisvalmentaja Curt Lindström vei jääkiekkomaajoukkueen ensimmäistä kertaa maailmanmestaruuteen vuonna 1995. Onko nyt sitten jalkapallon vuoro mennä MM-kisoihin ruotsalaisvalmentajan alaisuudessa? Backe ainakin toivoo niin.

– Se sopisi oikein hyvin olla jalkapallon Curt Lindström. Tunnen Curren hyvin ja aion soittaa hänelle, Backe naurahti.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.