Vedonlyönti ammattina

gamblers_betsaustaktiikka

Vedonlyönti ammattina

Vedonlyönti ammattina kiehtoo ja kiinnostaa varmasti useita urheilufanaatikkoja ja huvikseen vetoa lyöviä. Tässä asiassa laji ja ammattimaisuus muistuttaa varsin paljon pokeria, jossa ammattilaisuus on mahdollista. Toinen yhdistävä tekijä on se, että molempia lajeja, niin pokeria kuin vedonlyöntiä on todella helppo harrastaa, säännöt oppii lähes kuka vaan ja pikku betsit ja höntsäpelit pokerissa kavereiden kanssa lisäävät hieman jännitystä elämään.

Ammattilaisuuden osalta molemmissa pätee kuitenkin samat asiat. Todella monet siitä haaveilevat, useat koittavat ihan tosissaan ja vain harvoille vedonlyönti sanan varsinaisessa merkityksessä tuo sen leivän pöytään ja leivän päälle muutakin kuin ylähuulen tai ohuen siivun lauantaimakkaraa.

Suomessa on vedonlyönnin ammattilaisia

On toki olemassa betsaajia jotka harrastavat vedonlyöntiä varsin ansiokkaasti ja jotka ovat siitä vielä Suomessa kuuluisiakin. Jos vedonlyöntiskene on yhtään tuttu, et varmasti ole voinut välttyä näiltä nimiltä: Aleksi Valavuori, Esko Seppänen ja Jorma Vuoksenmaa. Lista toki jatkuu ja joukossa toki on pelaajia jotka tekevät päivätöikseen ihan jotain muuta ja sitten jännittävät omien vedonlyöntikohteiden menestymistä. Ehkä Radio Suomipopin Jaajo eläisi pelkillä ravivinkeillä ja NBA tai MLB-betseillä, mutta onneksi miestä kuullaan myös Suomen suosituimmassa aamuradioshowssa.

Täysammattilaisuus ei suinkaan ole sitä, että laiturinnokasta vähän räplätään mobiililaitetta ja isketään betsit suosikki vedonlyöntisivuille ja jännitetään miten peleissä käy. Vedonlyönti ammattina on usein vuorokauden ympäri mielessä kummittelevaa, monituntisia oikeita työpäiviä, joiden aikana kahlataan erilaisia pelivinkkejä läpi ja etsitään niitä parhaita kertoimia eri pelisivustoilta. Myös tilastot tulevat enemmän kuin tutuiksi, mutta ne ovat yksi vedonlyöjän suurimmista ystävistä. Ammattilaiset tienaavat ison osan leipäänsä ylikertoimia hakemalla ja oikeaan aikaan betsaamalla. Jatkuvasti tulee olla hereillä, sillä tilanteet vaihtelevat yhdessä vedonlyöntikertoimien mukaan, homma on hieman kuin pörssikurssit pienoiskoossa.

Unelma-ammatti?

Kuulostaako unelma-ammatilta? Jos näin on ja vedonlyönnin perusperiaatteet ovat sinulle selkeät, voit aina kokeilla miten hyvin sinä pärjäisit vedonlyöntiammattilaisena. Sinun tulee myös hallita ja tuntea täydellisesti pari eri lajia ja muutama eri sarja. Siten että tiedät mitä niissä tapahtuu, mistä löydät yllätykset ja milloin on oikea aika lyödä vetoa. Erilaiset vedonlyöntistrategiat tulee olla tutumpia kuin omat taskut ja näitä strategioita tulee myös kaiken lisäksi noudattaa. Jos esimerkiksi haluat ottaa maksimaalisen hyödyn live-vedonlyönnistä, tulee sinulla olla strategia valmiina ja hioa sitä tarpeen mukaan omalle pelikassallesi sopivaksi.

Näiden läpikotaisin tuntemiesi lajien osuminen vuoteen tulisi myös osua koko vuodelle ainakin jonkin lajin osalta, vai meinasitko ajoittaa oman lomasi mihin kohtaan? Vedonlyöjälläkään ei ihan kauhean pitkiä aikoja välttämättä ole aikaa puristella hiekkaa varpaiden välissä. Toki jos sinusta kuoriutuu kunnon guru, voit harjoittaa ammattiasi palmun alla samalla kun nautiskelet Pina Coladaa. Ei huono vaihtoehto sekään.

Kokeile ja voita

Ennen kuin otat lopputilin tämän hetkisestä ammatistasi, voit kokeilla miltä ammattilaisuus tuntuu. Yritä pärjätä vetovoitoilla, laske paljonko kuukausittaiseen kulutukseen menee ja tee kuukauden tiliä sen verran että katat kaikki menosi ja säästät hieman pelikassan pohjalle ja eläkkeeseen.

Pelimaailmassa toki ansaintatulosta auttaa se, että pelitulot ovat tunnetuimmilta pelintarjoajilta verovapaita, mutta kyllä summassa on silti tekemistä. Vedonlyönti ammattina on todella riskialtista ja vakiotuloa ei ole. Jokainen euro on tehtävä itse, vetovoitoilla. Ammattilaisuus on myös todella pitkäjänteistä ja kaikille tulee ala- ja ylämäkiä. Kestääkö esimerkiksi oma kassasi parin kuukauden alamäen kun Valioliigassa pelataankin ihan miten sattuu?

Pelaaminen ja vedonlyönti harrasteena ovat todella mainioita asioita ja suorastaan kannustamme siihen, mutta jos peliammattilaiseksi aiot, on se kova juttu. Kyllähän se raha helpommallakin varmasti tulisi, mutta adrenaliinin ja riskien perään haikaileville peliammattilaisuus voi olla juuri se oikea unelma-ammatti.

gamblers_betsaustaktiikka

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.