Scroll Top

Helenius ottelee kesäkuussa Vaasassa

Robert Heleniuksen tiedotustilaisuus

Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan hotellin kokoustilaan oli saapunut liki kolmekymmentä median edustajaa kuulemaan, mitä asiaa nyrkkeilyn ammattilaisella Robert Heleniuksella olisi. Lehdistötilaisuuden anti oli selvä, Helenius palaisi jälleen kehään ja tällä kertaa Suomessa, jossa miestä ei ole muutamaan vuoteen kehässä näkynyt. Vastassa on ugandalainen raskaansarjan mestari Kenneth Odeken.

– Meillä oli useita kandidaatteja vastustajaksi ja muutama jo sovittu vastustaja peruutti. Tämä sitten valikoitui vastustajaksi, perusteli Helenius vastustajan valintaa.

Helenius ottelee kesäkuussa Vaasassa (Kuva: Joni Hildén)
Helenius ottelee kesäkuussa Vaasassa (Kuva: Joni Hildén)

Ottelu tullaan mittelemään Pohjanmaalla Vaasassa 13. kesäkuuta. Pohjanmaa tunnetaan kamppailulajeille hyvin suotaisana alueena ja on luonnollista, että tällainen tapahtuma siellä järjestetään. Ainoa vaihtoehto Vaasa ja Vaasa Areena ei ollut, vaan kartoitusta paikoista käytiin jonkin verran. Lopulta Vaasa veti pidemmän korren.

– Meillä oli useita vaihtoehtoja paikaksi ja yksi niistä oli Tampere. Vaasassa kun kävin kaupungin päättäjien puheilla, niin he innostuivat tapahtumasta heti ja päätös oli helppo. Vaasan valintaa puolsi myös se, että olen Seinäjoelta kotoisin, kertoi promoottori Kalle Keskinen.

Tähän asti Helenius on otellut 20 ammattilaisottelua ja niistä kaikista hän on selviytynyt voittajana. Tavoite on selvä myös ugandalaista vastaan, sillä mikään vähempi kuin voitto ei porvoolaiselle kelpaa. Myös tulevaisuudesta on miehellä selkeät suunnitelmat. Odekea vastaan oteltava ottelu ei jääne miehen viimeiseksi.

– Tarkoitus on ottaa vielä yksi matsi tänä vuonna, Helenius myöntää.

MTV Katsomo tulee lähettämään Robert Heleniuksen ottelun suorana lähetyksenä. Lippu tapahtumaan maksaa 31 euroa ja lipunmyynti käynnistyy 29. huhtikuuta. Lippuja myyvät Lippupiste ja Tiketti. Vaasan otteluillassa on tarkoitus otella vähintään kuusi kovatasoista ammattilaisottelua. Ottelut julkistetaan lähiviikkojen aikana.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.