Dahlmeierille jälleen kultaa MM-kisoissa – Laukkanen lähellä yllätysmitalia

logo-biathlon-weltmeisterschaft

Hochfilzenissa, Itävallassa kisattiin keskiviikkona naisten 15 km normaalimatka.

Mestaruuden nappasi Laura Dahlmeier, jolle tämä oli kisojen kolmas kulta. Aiemmat tulivat sekaviestistä ja takaa-ajosta. Sen lisäksi pikakisasta tuli hopeaa. Saksalaiselle tuli kisassa yksi sakkominuutti. Hopea meni Gabriela Koukalova. Tshekkiläinen jäi voittaja Dahlmeierista vajaa 25 sekuntia. Pronssia nappasi yllättäen Italian Alexia Runggaldier.

Mari Laukkanen teki kauden parhaan kisansa ja oli tällä kertaa paras suomalainen. Hänelle tuli kisassa vain yksi sakkominuutti. Laukkanen oli lähellä mitalia, mutta jäi harmittavasti neljänneksi. Laukkanen jäi pronssista vain 11,2 sekunnin päähän. Kaisa Mäkäräisen mahdollisuudet mitaliin kaatuivat viimeisen ampumapaikan kahteen ohilaukaukseen. Mäkäräiselle tuli neljä sakkoa ja oli kisan 15. Kolmas suomalainen Sanna Markkanen jäi sijalle 83.

Huomenna ohjelmassa on miesten normaalimatka.