Johannes Bö pikakilpailun voittoon Annecyssa – Seppälä ja Grönman pisteille

Ranskan Annecyssa kisattiin perjantaina ampumahiihdon maailmancupissa miesten pikakilpailu.

Kilpailun voiton vei Johannes Bö. Norjalainen ampui puhtaasti ja oli totutusti päivän nopeimpia hiihtäjiä. Toiseksi tuli kotiyleisön edessä kisannut Martin Fourcade. Ranskalainen jäi nolla-ammunnasta huolimatta Bö’lle 21,1 sekuntia. Kolmannen sijan nappasi kisan suurin yllättäjää Ranskan Antonin Guigonnat jääden voittajalle 34,7.

Suomalaismiehillä kilpailu hyvin. Tero Seppälä oli parhaana sijalla 31. Seppälälle tuli molemmista ampumapaikoista yksi ohilaukaus. Hän jäi Bö’stä 1,45,4 minuuttia. Seppälän lisäksi myös Tuomas Grönman pääsi pisteille ollen 39:s. Grönman ampui puhtaasti. Kolmas suomalainen Olli Hiidensalo oli kahdella sakkokierroksella 57:s. Koko kolmikko pääsee takaa-ajoon.