Scroll Top

Bandyliiga – Kampparit isännöi Veiterää kolmannessa välieräottelussa

Bandyliigan logo bandy jääpalloliigan logo

Bandyliigan välierissä pelataan keskiviikkona kolmannet ottelut. Kummassakin ottelusarjassa tilanne on tasan yksi-yksi, joten jännitystä saadaan varmasti koko rahan edestä- Porvoossa Akilles isännöi JPS, mutta tässä ennakossa käymme läpi Kamppareiden ja Veiterän välisen ottelun.

Ennakkoasetelmat

Kamppareiden ja Veiterän väliset kaksi aiempaa välierä ottelua ovat olleet todella tasaisia ja voittaja on ratkennut aivan ottelun lopussa. Tosin molemmissa otteluissa Veiterä on hallinnut kamppailun alkuja ja mennyt avaus puoliajalla useamman maalin johtoon. Kampparit on tullut kummassakin ottelussa hyvin takaa tasoihin ja ensimmäisessä ottelussa, jopa ohi. Kamppareilla on keskiviikon ottelussa kotietu, mutta sillä tuskin on hirveää merkitystä näin tasaisessa otteluparissa. Keskiviikon ottelussa on sikälikin isot panokset, koska voittaja pääsee hakemaan perjantain neljännessa ottelussa finaalipaikkaa itselleen.

Pelaaja nostot : Kalle Lempinen Kampparit

Kalle Lempinen on pelannut hyvän kauden Bandyliigassa ja  pudotuspeleissä mies on ollut elementissään. Lempinen johtaa pudotuspelien maali ja pistepörssiä, joten miehen panos keskiviikon kolmannessa välieräottelussa on äärettömän iso.

 

Pelaaja nostot : Janne Hauska Veiterä

Hauskan veljessarjan vanhin painos Janne Hauska on isossa roolissa joukkueensa maalinteossa. Hauska ratkaisi edellisen ottelun Veiterälle tekemällä ottelun voittomaalin aivan kamppailun lopussa. Miehen vahvaa panosta tarvitaan myös keskiviikkona mikäli Veiterä mielii taistella voitosta ja sitä kautta finaalipaikasta.

Embed from Getty Images

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.