Tänään se on, Heleniuksen suuri ilta!

Kuukausien ajan odotettu Robert Heleniuksen EM-titteliottelu on vihdoin ovella. Tiedotustilaisuudessa saatiin esimakua siitä, mitä lauantaina tuleman pitää. Heleniuksen vastustaja Franz Rill näyttäytyi rauhallisena ja silmin nähden säästi parhaat panoksensa otteluun. Helenius iski teräviä lyöntejä pistareihin ja olemuksesta huokui valmius nousta kehään.

Kohti Maailmanmestaruutta –tapahtumaan on myyty noin 11 000 pääsylippua. Vapaita paikkoja on jäljellä vielä lähinnä yläkatsomoon. Lauantain ammattinyrkkeilytapahtuma on niin ottelumäärältään kuin tasoltaankin suurin Pohjoismaissa tänä vuonna järjestetty.

Järjestäjän puolelta tapahtuma tulee olemaan ennennäkemätön spektaakkeli. Valo -ja äänimaailma takaa katsojille häikäisevyydellään sykähdyttävän kokemuksen. Myös pyrotekniikka tulee räjäyttämään Hartwall Arenan tunnelman huumaavan kuumaksi. Samanlaista showta ei nyrkkeilyn saralla ole Suomessa järjestetty.

Perjantaina ol luvassa punnitustilaisuus Casino Helsingissä alkaen klo: 17.00. Silloin Rill ja Helenius näkivät toisensa ensimmäisen kerran. Takahuonelähteiden mukaan molemmat ottelijat odottavat malttamattomina kohtaamista.

Juuri ennen Heleniuksen ja Rillin välistä EM-ottelua Diandra kajauttaa Maamme-laulun yhdessä Arenan yleisön kanssa. Helenius on moneen otteeseen todennut tuon hetken olevan tilanne, joka nostattaa karvat pystyyn.

Normaalia tiukemmista turvatarkastuksista johtuen pyydämme Arenalle saapuvaa yleisöä tulemaan hyvissä ajoin paikan päälle. Ovet tapahtumaan aukeavat klo: 18.00.

Tapahtuman ohjelma! Seuraava ottelu alkaa edellisen päätyttyä pääottelua lukuunottamatta.
image

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.