TUTO:n vieraspelikiertueelle tappiollinen päätös

image

Hermes – TUTO Hockey

8-3 (3-2, 2-1, 3-0)

TUTO Hockeyn vieraskiertue päättyi lauantaina Kokkolassa, jossa Hermes voitti TUTOn peräti 8-3.

Molemmat joukkueet aloittivat ottelun vahvasti, mutta maalinteossa tehokkaampi oli kotijoukkue Hermes. Tilanteen ollessa 3-1 TUTO vaihtoikin jo toisessa peräkkäisessä ottelussa maalivahtia, kun tällä kertaa Petteri Similä luisteli Kalle Hokkasen tilalle. Erän viimeisellä sekunnilla Mestiksen pörssikärki Jasper Lindsten toikin turkulaiset maalin päähän.

Toisessa erässä TUTO oli niskan päällä, mutta Hermes iski ylivoimalla armotta.

”Toinen erä oli meiltä kauden parasta lätkää. Tiivistettiin kolmeen ketjuun ja tuolla matkustamisella ja pelimäärällä se oli jopa todella erinomaista”, sanoi TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen ottelun jälkeen.

”Alivoima petti täysin”

Kuva: TUTO
Kuva: TUTO

Kolmannessa erässä lukemat muuttuivatkin rumiksi, kun Hermes iski limpun TUTOn häkkiin kolmesti. Kaksi maaleista syntyi ylivoimalla ja TUTO päästikin ottelussa peräti viisi alivoimamaalia.

”Alivoima petti ihan täysin. Alivoimapeli on kaikkein tärkein asia, jos halutaan mennä päätyyn asti”, Lehkonen totesi.

”Mutta sain tästä reissusta selvän infon siitä, ketkä pystyvät ja ketkä eivät.”

TUTO Hockeyn vieraspelikiertueen saldoksi jäi näin ollen kaksi voittoa ja yksi tappio. Pelit jatkuvat ensi viikon keskiviikkona Marli Areenalla, jonne vieraaksi saapuu hallitseva mestari ja ensi kaudeksi Liigaan nouseva Mikkelin Jukurit.