Lehtonen nollasi Floridan

Kari Lehtonen pelasi nollapelin, kun Dallas Stars isännöi Florida Panthersia. Dallas karkasi ensimmäisessä erässä Jamie Bennin ja Jason Spezzan kahdella avauserän maalilla 2-0 johtoon, joka kesti ottelun loppuun asti, Floridan useista paikoista huolimatta. Lehtonen torjui ottelussa kaikkiaan 37 kertaa ja valittiin ottelun ykköstähdeksi. Floridan Alexander Barkovin ilta ei sujunut yhtä hyvin, sillä hän oli jäällä Dallasin ensimmäisen maalin aikana, kun Vernon Fiddler pääsi läpi laidasta ja syötti Bennille takatolpalle, josta hän napautti kiekon helposti ohi Al Montoyan. Starsille tuli kolmannessa erässä ikäviä uutisia, sillä Tyler Seguin sekä Patrick Eaves joutuivat jättämään pelin kesken loukkaantumisien vuoksi.

458873618

Seguinin loukkaantui, kun Panthersin puolustaja Dimitri Kulikov yritti taklata häntä lantiotaklauksella mutta veti itsensä niin matalaksi että se osui Seguinia suoraan jalkoihin ja hän jäi tuskaisena jään pintaan. Kulikov lensi tempauksestaan suihkuun, ja sitä seuranneella ylivoimalla puolustaja John Klingbergin lämäri osui Eavesia suoraan päähän ja oli monta minuuttia aivan pihalla ympäröivästä maailmasta. Starsin kannalta on toivottavaa, että kaksikko pääsee takaisin kaukaloon mahdollisimman nopeasti, sillä varsinkin Seguinin puuttuminen vaikeuttaisi Starsin matkaa pudotuspeleihin.