Watabe jälleen voittoon Seefeldissä – Hirvonen yhdeksäs

Itävallan Seefeldissä käytiin lauantaina yhdistetyn maailmancupissa viikonlopun toinen kilpailu, jota lähdettiin jatkamaan eilisen tulosten perusteella. Mäkiosuus käytiin HS 109 mäestä ja hiihto-osuus oli 10 kilometriä.

Kilpailun voiton vei ylivoimaisesti Akito Watabe. Japanilainen pääsi lähtemään hiihto-osuudelle kärjessä ja kasvatti ladulla eroa muihin lopulta yli minuuttiin. Toiseksi nousi hyvällä hiihdolla Saksan Vinzenz Geiger jääden minuutin ja 5,5 sekuntia. Kolmannen sijan nappasi eilisen kakkonen Norjan Jarl Magnus Riiber.

Paras suomalainen oli eilisen tapaan Eero Hirvonen ollen yhdeksäs. Hirvonen nosti hiihto-osuudella sijoitustaan pari pykälää. Mahdollisuudet oli seitsemänteen sijaan, mutta Hirvonen hävisi kirikamppailussa Lukas Klapferille ja Jörgen Graabakille.

Muista suomalaisista Ilkka Herola oli 15:s, Arttu Mäkiaho 29:s ja Leevi Mutru 38:s.

Seefeldin tripla huipentuu huomiseen kilpailuun, jossa on mukana päivän kisan 30 parasta.