Scroll Top

Tampa Bay-Chicago Game 5 ennakko

Lighting-Blackhawks näytös numero 5

Neljä ottelua on takana uskomattoman tasaista ja viihdyttävää kiekkoa ja sarja on mitä parhaimmassa tilanteessa tasan 2-2. Kaksi ensimmäistä ottelua pelattiin Tampassa, joista Chicago onnistui ensimmäisessä ryöstämään kotiedun itselleen Tampan voittaessa toisen ottelun.

Tämän jälkeen siirryttiin Chicagoon United Centeriin (Mad Housiin). Tampa Bay voitti ensimmäisen ottelun luvuin 2-3 ja ryösti kotiedun takaisin itselleen. Seuraavassa ottelussa Chicago oli lähes pakkovoiton edessä ja he onnistuivatkin ottamaan elintärkeän voiton luvuin 2-1, vaikka Tampa Bay oli ottelussa lähes koko pelin niskan päällä. Ottelun jälkeen Chicagon pelaajat toinen toisensa jälkeen totesivat, että tämän iltaisen kaltainen peli ei tule riittämään ja meidän pitää parantaa hurjasti ja keksiä keinoja Tampan karvauksen murtamiseksi. Lightning karvasi ottelussa monesti viidellä miehellä, pakkien ajaessa syvälle, välillä jopa Chicagon maalintaakse. Tämä pelityyli avaa Chicagolle mahdollisuudet vaarallisiin vastahyökkäyksiin.

Tampan ja Chicagon suurimmat tähdet Steven Stamkos ja Patrick Kane ovat olleet edelleen erittäin vaisuja. Stamkosilla varsinkin oli mahdollisuus viime ottelussa tasoittaa loppuhetkillä, mutta hän laukoi tyhjästä maalista kaksi kertaa ohi. Kummatkin joukkueet tarvitsevat näiden herrojen heräämistä, jolloin myös koko sarja tulee muuttumaan.

Boltsin maalivahti Ben Bishop ei pelannut viimeisimmässä ottelussa, eikä ollut edes kokoonpanossa. On mielenkiintoista nähdä ovatko Jenkkilän ihme lääkärit saaneet Ben Bishopin jalan kuntoon, sillä kolmannessa ottelussa jokainen katsoja näki, että kyseessä ei ole mikään pieni vamma. Bishopin ollessa pois saa Chicago järkyttävän edun otteluun, sillä Boltsin toisena maalivahtina toimiva venäläis nuorukainen Andrei Vasilevski oli suurissa vaikeuksissa neljännessä ottelussa ja voikin ottaa molemmat maalit piikkiinsä. Vasilevski on hyvä maalivahti, itseasiassa varmasti koko NHL:n paras kakkosmaalivahti, mutta nuoren ikänsä ja kokemattomuutensa johdosta ei hän ole valmis näin kovaan paikkaan johdattamaan Tampaa mestaruuteen, Chicagon tasoista joukkuetta vastaan.

Kovaa kritiikkiä saanut Corey Crawford oli neljännessä ottelussa, kuin muuri ja näytti, miten hyvä maalivahti hän parhaimmillaan on. Crawfordia on koko uransa vaivannut ailahtelevaisuus, jossa hyvän ja huonon päivän ero on liian suuri. CC:n jatkaessa hyviä otteitaan on Chicago erittäin vahvoilla ottelun voiton ja koko Stanley Cupin suhteen.

Ottelun voittajasta on mahdotonta sanoa mitään, ennen kun selviää pelaako Boltsin maalilla Bishop vai Vasilevski.  Gee jää odotteleemaan tätä tietoa, ennen kun antaa otteluun vihjeitä. Ottelu alkaa kello 03:05 ja Gee suosittelee jokaisen urheilua seuraavan ihmisen katsovan kyseisen ottelun, sillä edessä on taas uskomatonta viihdettä tarjoava urheilukokemus.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.