SULKAPALLO: Vainio ja Mikkelä välieriin

image

Rio Teamin Nanna Vainiolla ja Airi Mikkelällä alkoi tänään Mauritiuksen kansainvälinen sulkapalloturnaus. Turnauksessa pelattiin tänään pääsarjan ensimmäisen ja toisen kierroksen lisäksi myös puolivälierät. Molemmat naiset pelaavat huomenna välierissä. Kumpikin voitti kaikki kolme otteluaan suoraan kahdessa erässä.

Nanna Vainio (mrank 100) on kisoissa kuudenneksi sijoitettuna. Hän eteni turnauksessa välieriin voittaen kaikki ottelunsa suoraan kahdessa erässä. Puolivälierissä Vainio kohtasi kisojen ykkössijoitetun italialaisen Jeanine Cicogninin (mrank 57) ja kaatoi myös hänet suoraan kahdessa erässä.

– Tällä hetkellä ei mikään erityinen fiilis, tyytyväinen vaan että pidin pään kylmänä ja pysyin peli suunnitelmassa. Huomenna aamulla uudestaan, odotan jo innolla, Vainio kommentoi ottelun jälkeen.

Välierissä Vainio kohtaa turkkilaisen Ebru Yazgan (mrank 107).

– En ole ennen pelannut häntä vastaan, mutta olen valmiina haasteeseen, Vainio kirjotti Facebook fanisivuillaan.

Airi Mikkelä (mrank 142) piti alunperin kohdata pääsarjan avauskierroksella turnauksessa toiseksi sijoitettu turkkilaisen Ebru Tunali (mrank 77), mutta hän jättytyi viime hetkellä pois kisoista. Mikkelän ensimmäisen ja toisen kierroksen vastustajat kaatuivat suoraan kahdessa erässä selkein pistein. Puolivälierissä Mikkelä kohtasi turkkilaisen Nadine Ashrafin (mrank 304), joka myös kaatui helposti suoraan kahdessa erässä.

-Tosi hyvä fiilis tottakai! Vaikka mun pelit oli tänään melko helppoja kaikki, niin oli kyllä silti pitkä ja raskas päivä. Mutta nyt vain pian unille ja sitten olen taas huomenna aamulla valmis taistelemaan täysillä! Mikkelä kuvaili tunnelmiaan ottelun jälkeeni.

Välierissä Mikkelä saa vastaansa isäntämaa Mauritiuksen Kate Foo Kunen (mrank 89). Kune on kisoissa viidenneksi sijoitettuna.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.