Scroll Top

SSV:lle tärkeät jatkosopimukset

image

SSV on tänään julkistanut kaksi tärkeää jatkosopimusta edustusjoukkueen valmennuksessa, kun Mika Ahonen ja Markus Huhtimo jatkavat seurassa.

On tärkeää että kummatkin jatkavat. Amun kokemuksella ja taktisella osaamisella meidän on taas helpompaa jatkaa kohti uusia haasteita. Mahun vahvuudet taas korostuvat loistavissa yhteistyötaidoissa uusien ja nuorempien pelaajien kanssa, mikä on meidän koko seuralle mahdollisuus kehittyä ja menestyä, toteaa tyytyväinen manageri Kurre Westerlund. Kurre myös lisää arvoituksellisesti, että mahdollisesti myös uusia henkilöitä on kenties liittymässä valmennustiimiin.

Mika Ahonen on toiminut SSV:n päävalmentaja kaudesta 2003-04. 12.kauden aikana Ahonen on johdattanut joukkonsa seitsemään Suomen mestaruuteen, viiteen Suomen Cupiin voittoon, sekä EuroFloorball ja Champions Cupin voittoihin. Ahonen toimii myös maajoukkueen valmennustiimissä, jossa saavutuksiin on tarttunut muun muassa kaksi maailmanmestaruutta. Markus Huhtimo on pitkäaikainen SSV:läinen, joka lopetti menestyksekkään pelaajauransa kauteen 2011-12. Myös Huhtimon saavutuksiin kuuluvat useat Suomen mestaruudet, Suomen Cupin voitot ja menestys myös kansainvälisillä kentillä.

image

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.