Salibandyvihje Lappeenrantaan

Tänään Lappeenrannan Urheilutalolle NST:n vieraaksi saapuu ryhmä espoolaisia, nimeltänsä Esport Oilers. Ottelu on 100% hontsäpalloa ilman mitään paineita tai menetettävää.

Espoolaiset on jo varmistanut paikkansa pudotuspeleihin ja valintavuoroa he eivät enää pysty ansaitsemaan. NST puolestaan palloilee ylimmällä tasolla ensi kaudellakin ja playoff-paikan se saavuttaa 0.000001% todennäköisyydellä eli Geen näkemyksen mukaan hyvin epätodennäköisesti.

Kyseessä on NST:n viimeinen kotiottelu tänä vuonna. Molemmat joukkueet tykkäävät tehdä maaleja niin sen tietää, mikä tänään pelatessa ”sählyä” on homman nimi; reppu laulaa ja vaseliinia kuluu!

Miesten salibandyliiga

NST – Oilers
Kello 18:30

Yli 12.5 maalia @ 1.90 Bet365

Parhaan kertoimen otteluun tarjoaa yksi maailman suurimmista ja parhaimmista, Bet365! Päivittäin näet tuhansia satoja livelähetyksiä otteluista, joten voit unohtaa stressin maksukanavapaketeista. Uusille käyttäjille on luvassa 100€ ensitalletusbonus ja 50€ riskitön mobiiliveto mutta vanhojakin käyttäjiä Bet365 muistaa viikoittain ilmaisella pelirahalla, ”Loyalty Bonuksella”! Gamblers on luonut pelioppaan sivulle, niin aloittaminen on huomattavasti helpompaa. Löydät sen täältä!

Vihreään pelimaahan pääset täältä!

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.