Scroll Top

SALIBANDYVIHJE: Steelers isännöi EräViikingejä

Miesten Salibandyliigassa EräViikingit matkustavat tänään Hämeenlinnaan ja otteluun lähdetään sellaisista asemista, että Eräviikingit on liigan piikkipaikalla huikealla maalierolla ja Steelers on kolmanneksi viimeinen. Vaikka Steelersin H2H näyttää punaista niin joukkueessa on taisteluvoimaa ja maalinteko luonnistuu. Suurin huolenaihe on oma pää ja EräViikingejä vastaan siitä voi koitua huomattavan suuria ongelmia.

EräViikingit on todella kova nippu, joka paranee viikko viikolta fuusioitumisen jälkeen. Joukkueen joka ainoassa kentässä löytyy ratkaisuvoimaa ja jotain kertoo se, että edellisessä murskavoitossa Indiansia vastaan toisen kentän puolustaja Tero Tiitu teki hattutempun ja kuittasi päälle kaksi syöttöä. Mutta on syytä ottaa huomioon, että vieraissa joukkue ei ole ottanut 10-0 murskavoittoja vaan matsit ovat olleet todella paljon tiukempia. Tästä syystä Gee ei lähde -4.5 tasoitusta hakemaan.

Mikäli ottelu jostain näkyy niin se kannattaa katsoa! Verkot tulee soimaan ja Steelerskin muutaman uunin kykenee tekemään mutta pisteet tulevat Helsinkiin. Lähdetään hakemaan overia. Bet365 on ainoa Suomessa tunnetuista bookereista, kuka tarjoaa peliin vielä yli 1.70 kerrointa niin lyödään se kiinni!

SALIBANDYLIIGA, MIEHET

Steelers Hämeenlinna – EräViikingit
Kello 18:30

Over 12.5 @ 1.72 Bet365

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.