Scroll Top

Salibandy – EräViikingit ja Indians kohtaavat tänään puolivälierien game 7

Miesten salibandyssä on pudotuspelit jo vahvasti käynnissä. Tänään pelataan puolivälierässä ennakkoon todella hieno matsi, kun Helsinkiläinen EräViikingit kohtaa Espoolaisen Indiansin ottelusarjan game sevenissä, joten samalla ratkeaa kumpi joukkue matkaa välieriin. Varsinkin espoolaiselle Indiansille olisi todella iso juttu edetä välieriin ja tiputtaa samalla suurseura EräViikingit jatkosta, joka lähti ottelusarjaan suosikkina.

Puolivälieräsarja on ollut todella tasainen ja myös vähän ehkä kaksijakoinen. EräViikingit vei ottelusarjaa hivenen alkuvaiheessa, kun taas Indians on ollut väkevä sarjan loppupuolella  ja joukkue johti sarjaa jo voitoin 3-2 ja oli menossa jatkoon, mutta EräViikingit voitti edellisen pelin vieraissa maalein 6-4 ja vei ottelusarjan näin ollen tähän ratkaisevaan seitsemänteen otteluuun.

Kuva: Salibandyliitto.fi

Kotijoukkue lähtee ratkaisevaan otteluun suosikkina kotietunsa ja materiaalinsa turvin, mutta Indians on pystynyt jo tässä sarjassa näyttämään ,että se pystyy hakemaan voittoja myös vieraista. Kotijoukkueesta löytyy nimimiehiä ja moni niistä on kärkipaikoilla pudotuspelien pistepörssissä kuten Lauri Kapanen, joka on kuudessa pelissä tehnyt tehot 7+4 sekä toinen kokenut pelaaja Jani Kukkola, joka on myös tehnyt 11 pistettä tehoin 2+9.

Indiansilta esiin pitää nostaa ainakin Kaarlo Mahlberg, joka on tehnyt kuudessa pelissä kuusi maalia ja syöttänyt kaksi, Lisäksi myös Valtteri Kainulainen on osunut pudotuspeleissä kuudesti, joten tällä kaksikolla on paljon vastuuta joukkueensa maalinteosta.

Gee ennakoi matsista tasaista, josta kotijoukkue kaivaa rutiinilla 2-3 maalin voiton itselleen 6-4, 7-4, joka voisi olla aika lähellä illan ottelussa. Toki olisihan se hienoa , että salibandyliigan välierissä mmnähtäisiin uusia joukkueita tänä keväänä useampia.

Kuva: Salibandyliitto.fi

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.