Scroll Top

Ratkeaako salibandyn Suomen mestaruus?

Miesten Salibandyliigan Suomen mestaruus 2015 on ensimmäisen kerran katkolla tänään Seinäjoella kun SPV ja Happee ottavat toisistaan mittaa. SPV johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1, joten he voivat varmistaa kotiareenallaan koko finaalisarjan itselleen ja kuitata näin ollen seuran kolmannet kultamitalit kaulaansa.

SPV on lähtenyt aikaisempiin otteluihin puolivaloilla. Sen jälkeen kun sulakkeet on saatu vaihdettua, joukkue on herännyt ja Happee on jäänyt rannalle. Kahdessa edellisessä ottelussa Peliveljet ovat olleet 5-3 ja 3-2 tappiolla mutta joukkue on noussut lopulta matsin voittoon. Happeen pelitapana on ollut puolustaminen mutta se on kestänyt vain tietyn osan pelistä, kuten näkyy. Tänään Happeen on lähdettävä rohkeammin hyökkäämään ja näin ollen vaihtamaan pelisuunnitelmaansa.

Happee pelaa koko kentällä ja pitää puolustajansa matalalla. Lisäksi vastahyökkäyksiin joukkue lähtee pääosin hyökkääjien turvin. Happeen pakit ova tehneet pleijareissa vain kaksi maalia kun SPV:n puolustajien vastaava luku on 14.

SPV on joukkueena kokeneempi ja maalilta löytyy Jarmo Ihme, joka sytyttää joukkueen joko henkisesti tai torjunnoillaan. Tänään Happeen on oltava rohkea ja hyökättävä, sillä samalla aikaisemmalla taktiikalla poika jää Seinäjoelle.

Suora lähetys SPV:n ja Happeen välisestä miesten neljännestä Salibandyliigan finaalista Seinäjoki Areenalla alkaa Yle TV2:ssa kello 15.25.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.