Scroll Top

Salibandy: Kuukauden pelaajat Seinäjoelta, Lappeenrannasta ja Sipoosta

Salibandyn tammikuun pelaajiksi on valittu Salibandyliigassa Seinäjoen Peliveljien hyökkääjä Jari Hankkio, Naisten Salibandyliigassa Lappeenrannan NST:n maalivahti Anni-Maija Seppänen ja Divarissa sipoolaisen ÅIF:n hyökkääjä Miro Herlin.

SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio, 23, tulitti tammikuussa 12 maalia ja syötti kolme kun liigakakkonen SPV voitti kuudesta ottelustaan viisi. Peliveljien kaataessa kotonaan TPS:n 14-4 Hankkio latoi kuusi osumaa, ja 11-2-vierasvoitossa Oilersista saldo oli 4+1. Kaikkiaan Hankkion tämän liigakauden tehosaldo on 27+7=34, ja hän on joukkueensa paras maalintekijä.

Anni-Maija Seppänen, 24, torjui NST voittoon jokaisessa joukkueen tammikuun neljästä ottelusta. Kuukauden kirkkaimman prosenttinsa 94,4 Seppänen kirjautti torjuessaan 17 laukausta 6-1-vierasvoitossa TPS:stä. Kaikkiaan Anni-Maija Seppänen on useita otteluilta torjuneista liigavahdeista tilastokakkonen yhdeksän ottelun prosentillaan 86,05. Hän on nostanut lappeenrantalaiset liigakakkosiksi sarjaa vuosia kaksin hallinneiden SB-Pron ja Classicin väliin.

ÅIF:n hyökkääjä Miro Herlin, 29, keskittyi petaamaan maalipaikkoja joukkuetovereilleen kun ÅIF voitti tammikuun kuudesta ottelustaan viisi ja kipusi sarjassa kahdeksanneksi. Herlin teki tammikuun otteluissa neljä maalia ja syötti peräti 13. Hänen koko kauden pistesaaliinsa on komea 18+33=51, joka oikeuttaa koko sarjan pörssin kakkospaikalle.

Salibandyliigan ja Naisten Salibandyliigan kuukauden pelaajat valitsevat maajoukkuevalmentajat. Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien ääänestyksellä.

 

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.