KORISVIHJE: NBA – Denver taistelee pudotuspelipaikasta, Orlando isännöi häntäpään taistoa

NBA 12

Koripalloliiga NBA:ssa pallo nousee ilmaan ensi yönä yhdeksässä kamppailussa, joista Geemedia tarraa kiinni kolmeen.

Orlando Magic – Chicago Bulls

Amway Centerissä vastakkain asettuvat kaksi NBA:n häntäpään joukkuetta, Magic sekä Bulls. Kummankin osapuolen ykkösprioriteettina on jo pitkään ollut häviäminen, jotta nämä saisivat kohotettua osakkeitaan ensi kesän varaustilaisuutta ajatellen.

Bulls ja Magic ovat liigan kolmen huonoimman joukkueen joukossa puolustustehokkuudessa, joten ensi yönäkään ei varmasti turhaan pakitella. Näin ollen otteluun voidaan lyödä over-veto hyvällä omatunnolla.

NBA

Orlando Magic – Chicago Bulls
Kello 02:05

Over 211.5 @ 1.90 ComeOn

Oklahoma City Thunder – Denver Nuggets

Oklahoma on pyyhinyt Nuggetsilla lattiaa neljässä edellisessä kohtaamisessa. Supertähtien sävyttämällä Oklahomalla on kuitenkin kuluttava peli takana viime yöltä, kun samaan aikaan Nuggets taistelee elämästä ja kuolemasta viimeisien playoff-paikkojen suhteen.

Denverin tehokas hyökkäyspeli kantaa heitä mukana kamppailussa aina loppusekuntien voittotaisteluun asti. Kamppailusta tulee yhden heiton peli suuntaan tai toiseen – laajan ratkaisupotentiaalin ja kotiedun turvin tämä viimeinen heitto menee todennäköisesti OKC:lle.

NBA

Oklahoma City Thunder – Denver Nuggets
Kello 03:05

Nuggets +3.5 @ 1.90 ComeOn

Portland Trail Blazers – Los Angeles Clippers

Portland on lukeutunut NBA:ssa kauden toisen puoliskon kuumimpiin joukkueisiin nousemalla kohisten kohti läntisen konferenssin kärkisijoja. Clippers-kamppailussa joukkue joutuu tulemaan todennäköisesti toimeen ilman pistekärki Damian Lillardia, mikä verottaa joukkuetta isosti. Clippers on voittanut viidestä edellisestä pelistään neljä ja on noussut kuin varkain mukaan taistoon playoff-paikoista.

Tiukka kamppailu, joka voi kääntyä ilman Lillardia kummalle tahansa. 46 voiton Portland on kuitenkin kotiparketillaan vahvoilla.

NBA

Portland Trail Blazers – Los Angeles Clippers
Kello 05:35

LA Clippers +6 @ 1.88 ComeOn

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.