Rydzek voittoon Etelä-Koreassa – Herola parhaana suomalaisena 13

Gamblers talvilajit

Yhdistetyssä kisattiin lauantaina Pyeongchangissa, Etelä-Koreassa viikonlopun ensimmäinen henkilökohtainen kilpailu. Samassa kaupungissa kisattiin ensi vuonna olympialaiset.

Kilpailun voiton vei Johannes Rydzek. Saksalainen oli mäkiosuuden jälkeen toisena ja ratkaisi voiton viimeisellä kierroksella 10 km hiihto-osuudella. Toiseksi tuli mäkiosuuden ykkönen Itävallan Mario Seidl ja kolmanneksi Rydzekin maanmies Fabian Riessle. Maailmancupin kokonaiskisan kärjessä ollut Eric Frenzel jäi neljänneksi ja sen myötä Rydzek ohitti Frenzelin kokonaistilanteessa.

Kilpailun paras suomalainen oli Ilkka Herola ollen 13. Herola nousi muutaman sijan hiihto-osuudella. Eero Hirvonen oli lähes loppuun asti hiihto-osuudella Herolan kyydissä ollen lopputuloksissa 16 ja kolmas suomalainen Leevi Mutrun sijoitus oli 23.

Huomenna ohjelmassa on viikonlopun toinen henkilökohtainen kilpailu.