Pärmäkoski ja Jauhojärvi Suomen mestareiksi Keuruulla

Keuruulla kisattiin lauantaina hiihdon SM-kisoissa naisten 10 km ja miesten 15 km perinteisen hiihtotavan kilpailut väliaikalähdöllä.’

Naisissa mestaruuden vei Krista Pärmäkoski ylivoimaisesti. Pärmäkoski oli alusta asti selkeästi ykkösenä ja maalisuoralla hän ehti tuulettaa voittoa. Toiseksi tullut Laura Mononen jäi Pärmäkoskesta 33 sekuntia ja kolmannen sijan napannut Aino-Kaisa Saarinen jäi minuutin. Kerttu Niskanen joutui jättämään kilpailun väliin sairastelun takia.

Miehissä Suomen mestaruuden vei kokenut Sami Jauhojärvi. Toiseksi tullut Matti Heikkinen jäi Jauhojärvestä peräti 43,2 sekuntia, vaikka oli vielä puolessa välissä kärjessä. Pronssia nappasi Ville Nousiainen jääden voittajalle lähes minuutin. Iivo Niskanen jätti kilpailun väliin.

Huomenna Keuruun viikonloppu huipentuun parisprinteillä.