Scroll Top

Nieminen ulos myös nelinpelissä

image

Jarkko Nieminen ja hänen puolalainen parinsa Jerzy Janowicz ottelivat hetki sitten päättyneessä ottelussa argentiinalaisia Leonardo Mayeria ja Carlos Berlocqia vastaan. Kaikki herroista ovat ihan mukavilla sijoilla kaksinpeleissä ja argentiinalaiset ovat hakanneet myös nelinpeliä useasti. Menestys kuitenkin vielä puuttuu. Jakke ja Janowicz puolestaan ovat otelleet nyt kolmesti parina.

Argentiinalaiset lähtivät otteluun suosikin asemasta. Ensimmäisessä erässä he hankkivat jatkuvasti murtopaikkoja, mutteivät niitä kyenneet hyödyntämään. Suomalais-puolalainen pari ei saanut edes murtopaikkaa ja ratkaisu haettiin katkaisupelistä. Sen Jakke ja Janowicz hoitivat kotiin 5-7.

Toisessa erässä sama linja jatkui, mutta tällä kertaa argentiinalaiset saivat yhden murron aikaiseksi. Erä päättyi heidän hyväkseen 6-3.

Embed from Getty Images

Grand Slameissa pelataan viimeinen erä kuten kaksi ensimmäistäkin. Kolmas erä menikin hyvin mielenkiintoisesti. Murtopaikkoja oli molemmilla vaikka kuinka ja tilanne oli suurimmillaan 5-2 argentiinalaisille. Tästä venyttiin vielä tasoihin ja katkaisupeliin. Tällä kertaa minibreikkejä tuli peräti 7 ja argentiinalaiset hoitivat homman kotiin lukemin 7-4.

Nieminen on nyt kokonaan ulkona turnauksesta. Janowiczin ottelut jatkuvat vielä kaksinpelin puolella. Hänen seuraava vastustajansa onkin Leonardo Mayer. Kykeneekö hän yllätykseen ja maksaa kalavelat? Tuskin, mutta se nähdään huomenna.

Argentiinalaisparin seuraava koitos on 12. sijoitettu kaksikko Cuevas/Marrero. Tämä kaksikko voitti juuri Rooman turnauksen, joten vastus ei todellakaan helpotu.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.