Salibandyliigan finaalisarjassa Classic vie ja TPS vikisee

Classic nappasi jo toisen kiinnityksensä Salibandyliigan mestaruuteen, kun se löi Turussa 2 411 katsojan edessä TPS:n 4-2. Mestaruus ratkeaa neljällä voitolla, ja kolmas kohtaaminen on edessä torstaina Tampereella.

Avausottelusta poiketen TPS pääsi tänään kiinni peliin heti alusta, mutta Classic iski paikan saatuaan murhaavasti ja karkasi Sami Johanssonin ja Aaro Helinin osumilla kahden maalin johtoon. Tauolla eroa oli enää yksi Mikko Hautaniemen kavennettua. Toisen erän puolivälissä Classicin Jussi Pihakarkasi heti alivoiman jälkeen ja nosti upeasti yhden käden rystyllä tamperelaisille kolmannen maalin. Mikko Hautaniemi kavensi jälleen, mutta kliininen Classic oli armoton: heti seuraavassa vaihdossa Oskari Heikkilä iski ottelun viimeiseksi jo toisessa erässä jääneen vieraiden neljännen maalin.

Mikko Hautaniemi (2+0) ja Jaakko Hautamäki (0+2) rakensivat tänään TPS:n maalit, Jussi Piha (1+1) oli Classicin kahden maalin mies.